FINANSIJSKI HOROSKOP PODZNAKA ZA 2020. GODINU

Pred nama je prestupna godina koja nosi simboliku broja četiri i raznih prepreka i iskušenja. U redovima koji slede pročitajte kako će vam planete biti naklonjene kada je reč o sticanju materijalnih dobara tokom 2020. godine.

HOROSKOP ZA PUN MESEC U BLIZANCIMA (12. DECEMBAR 2019.)

Ribe treba da se čuvaju prevare, a Raka će preplaviti snažne emocije! Saznajte šta vašem znaku za nekoliko dana donosi pun Mesec u Blizancima...

ŠTA NAM DONOSI TRANZITNA VENERA U JARCU OD 26.11. DO 20.12.2019. GODINE?

Čekaj me, i ja ću sigurno doći, sve smrti me ubiti neće. Nek rekne ko me čekao nije: Taj je imao sreće! Ko čekati ne zna, taj neće shvatiti, niti će znati drugi, da si me spasila ti, jedina, čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znaćemo kako preživeh vatru kletu, naprosto, ti si čekati znala kao niko na svetu.

OVA TRI ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U 2020. GODINI

Zaista, ova tri znaka mogu se već sada radovati Novoj godini i mnogim izazovima, ali i šansama i mogućnostima. Krajem 2019. Jupiter će ući u znak Jarca i doneti sa sobom puno promena. Do tada su Pluton i Saturn već u znaku Jarca. Dakle, godine 2020. će se tri planete nalaziti u tom zemljanom znaku. U Novoj godini doći će do puno promena.

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019. GODINE

Pred nama je poslednji, a ujedno i dvanaesti mesec ove godine. Mnogi su umorni od iskušenja i životnih problema sa kojima su se suočavali u proteklim danima, nedeljama i mesecima. Decembar će biti obeležen značajnim astrološkim tranzitima i mesečevim lunacijama.

EVO KOJA 3 ZNAKA OČEKUJE NEVEROVATAN USPEH DO KRAJA GODINE

Ako se fokusirate na promene i svaki dan započnete sa pozitivnim stavom, smeši vam se svetla budućnost, piše Stil. Upravo danas počinje period prosperiteta, kažu astrolozi. Prema njihovim rečima, već danas možete da očekujete promenu ili pozitivan ishod kome se niste ni nadali.