Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

EVO ŠTA PUN MESEC U RAKU DONOSI VAŠEM ZNAKU

Saznajte šta vašem znaku donosi pun Mesec u Raku 18. januara 2022. godine u 00:48 časova! Ovo je prvi pun Mesec u 2022. godini i kao i sve pojave, različito će uticati na horoskopske znakove. Najbolje je da prvo pročitate savete za svoj podznak, pa onda znak.

EVO ŠTA TREBA DA URADITE DA BISTE U 2022. GODINI BILI SREĆNIJI!

Evo šta treba da uradite da biste u 2022. godini bili srećniji! Rak treba da prestane da se plaši da živi, a Vaga uskoro mora pronaći svoju životnu misiju!

NOVČANI HOROSKOP ZA 2022. GODINU

Godišnji horoksop za novac za 2022. godinu otkriva da vas očekuju velike promene u oblasti finansija. Mnogi će imati priliku da se posvete razvoju svoje karijete, naprave značajan pomak u profesionalnom polju, a to donosi i poboljšanje novčane situacije. Saznajte šta godišnji novčani horoskop predviđa vašem znaku za 2022. godinu:

OVA TRI ZNAKA IMAĆE NEVEROVATNU SREĆU U JANUARU 2022.

Poznati ruski astrolog Pavel Globa izdvojio je tri znaka koja će u januaru imati sreće. Sve će im ići od ruke, a očekuje ih i priliv novca, o kojim znacima je reč, otkrijte u nastavku...

ZA OVA 3 HOROSKOPOSKA ZNAKA 2022. GODINA BIĆE NEZABORAVNA

Nadamo se i verujemo da će nam 2022. godina doneti puno radosti i lakoće, a prema navodima astrologa očekuje nas inspiracija, rast u karijeri, blagostanje i finansijska sigurnosti. Astrolozi ističu da se 3 horoskopska znaka izdvajaju po sreći u 2022. godini - za njih će ona biti nezaboravna:

EVO KOJIM HOROSKOPSKIM PAROVIMA 2022. DONOSI LJUBAVNU SREĆU

Ljubav je glavna tema svake godine, za nju ne postoje ograničenja poput vremena i mesta. Horoskop otkriva da 2022. godina može mnogim znakovima doneti susret sa srodnom dušom i romansu iz snova. Ali sve zavisi od vas, odnosno da li ćete biti dovoljno hrabri da napravite korak i otvorite srce, i da prebrodite iskušenja koja dolaze. Ovo će biti godina, testiranja, rizika, ali i velikih romantičnih iznenađenja koja mogu preokrenuti tok života. 

//