Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

OVA 3 ZNAKA IMAJU MOĆNU INTUICIJU

Svako od nas ponekad primećuje razne znakove na životnom putu i oseća unutrašnji glas koji treba a ga vodi, ali ova 3 horoskopska znaka imaju najveću intuiciju, piše Lovesensa. Evo koja tri znaka Zodijaka imaju moćnu intuiciju i mogu da predvide i stvore sjajnu budućnost...

KAKO DA U ŽIVOTU DOBIJETE ONO ŠTO ŽELITE?

Iskoristite Zakon privlačenja i prednosti vašeg znaka Zodijaka! Bilo da želite generalno blagostanje, više novca, uspešniju karijeru, srećniju ili veću porodicu, top formu i zdravlje ili možda ljubavnu “bajku”, evo šta bi trebalo da znate o tome kako možete da iskoristite Zakon privlačenja i prednosti vašeg znaka Zodijaka kada pokušavate da privučete te ciljeve!

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE KRASI ISTINSKA DOBROTA

Njihova dobrota se vidi u očima, a zbog dobrote svi ih vole. Ima nekih ljudi kojima dobrota od samog rođenja sija u očima. Ona se vidi u svakom njihovom osmehu, pogledu i pokretu.

OVE ZNAKOVE HOROSKOPA PRATIĆE ZVEZDA SREĆE TOKOM MAJA 2020.

Peti mesec ove godine donosi nam mnoštvo astroloških aspekata odnosno planetarnih tranzita koji će pojedinim licima prijati, dok će neke iritirati odnosno naterati da nešto promene u svom životu. Tokom meseca maja kada inače u prirodi sve cveta i miriše, desiće se divne promeni sledećim znacima horoskopa.

EVO KOJIM ZNACIMA RETROGRADNI PLUTON DONOSI SREĆU

Evo kojih 5 znakova očekuju srećne zvezde tokom retrogradnog Plutona. Pluton, planeta podzemlja, smrti, regeneracije i prošlosti krenula je retrogradnim hodom 25. aprila 2020. godine, piše Lovesensa. Iako se retrogradni pravac planeta smatra za negativan, ovaj retrogradni Pluton donosi nekim znakovima pozitivnu transformaciju.

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2020.

OVAN

Posao

Odmah na početku maja Merkur će praviti konjunkciju sa Uranom u vašem polju novca i doneće vam nove ideje kako biste mogli da pokrenete nešto što bi vam donelo stabilnu zaradu na duži vremenski rok. To bi moglo da bude povezano za trgovinu na malo prehrambenom robom i uopšte nečim što je povezano za osnovne potrebe domaćinstva.

//