Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA LETO 2021. GODINE!

Saznajte da li vaš znak očekuje priliv obilja, Vagu očekuje obilje i dodatni novac, a Vodoliju slabiji budžet!

KOSMIČKA ČAROLIJA: TRIGON VENERE I JUPITERA DONOSI RADOST I LJUBAV

Horoskop otkriva da nas 3. juna očekuje predivan trigon Venere i Jupitera - donosi nam lakoću, novu ljubav i neverovatnu harizmu!

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JUNA 2021. GODINE:

Ljubavni horoskop za slobodna i zauzeta srce - kratka astro prognoza od 1. do 15. juna 2021. godine! Biku nova ljubav daje krila, a Jarac će razviti duboka osećanja.

MUŠKARCI ROĐENI U OVIM ZNAKOVIMA SU NAJBOLJI PARTNERI

Ako je vaš partner rođen u jednom od ovih 5 horoskopskih znakova, prati vas sreća u ljubavi! Kako biste znali šta precizno astrologija otkriva o vašem partneru, neophodno je uradili natalnukartu. Međutim, opšti uvid astrologa može otkriti koji muškarci su najverniji partneri, posvećeni ljubavi i spremni da vam pruže nežnost i podršku. 

OVO SU NAJISKRENIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI!

Postoje ljudi koji se ne ustručavaju, već nam uvek kažu ono što misle. U tu grupu spadaju ova 3 znaka . Oni jednostavno ne znaju da budu suptilni i uvek govore ili pokazuju šta misle. Evo o kome je reč: 

NAJVEĆE SVAĐALICE SE RAĐAJU U OVA 3 ZNAKA!

Neki horoskopski znakovi svoju ljutnji i bes iskazuju na otvoreniji način, a gotovo u svakom trenutku su spremi za raspravu. Imaju kratak fitilj i bez razmišljanja se upuštaju u prepirke. Prema rečima astrologa, u ova 3 znaka se rađaju najveće svađalice: 

//