Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

ISKUSTVO KLIJENTA: MARIJA NASTANOVIĆ, BEOGRAD, SRBIJA.

Rad gospodina Velimira Remića pratim veoma dugo, tačnije od 2013.godine. Redovno čitam njegove objave na Fejsbuku. 2014. godine prvi put sam stupila u kontakt sa njim i dobila izuzetno preciznu natalnu kartu. Zaista je neverovatno koliko je doslovno sve što je rekao bilo tačno. Nastavila sam da ga pratim i dalje jer obožavam i izuzetno cenim njegovu brutalnu iskrenost i otvorenost.

ISKUSTVO KLIJENTA: DAJANA DŽAKOVIĆ, SUBOTICA, REPUBLIKA SRBIJA.

Gospodina Velimira Remića sam pratila dve godine putem njegove Fejsbuk stranice. Oduševljavale su me tačne prognoze koje su se odnosile na dešavanja u svetu. Svakodnevno sam ulazila na njegovu stranicu kako bih pročitala poučne tekstove. Mnogo volim da pratim njegov Velimirove uživo emisije na FB. Fasciniralo me je koliko je iskren i bez dlake na jeziku. Smatram da je to njegova velika vrlina. Našla sam se u životnom periodu kada mi neke stvari nisu bile potpuno jasne, a tiču se vere i duhovnosti.

ISKUSTVO KLIJENTA: SLAĐANA KOSTIĆ, KOVIN, REPUBLIKA SRBIJA.

Veliki pozdrav Velji a potom i svima koji prate njegov rad putem poučne i veoma zanimljive FB stranice Web Astrolog. Ranije sam čitala neke njegove članke, a onda  su me obaveze potpuno udaljile od interneta pa nisam imala dovoljno vremena da se posvetim čitanju članaka koji me zanimaju. Međutim, od  početka ove 2018. godine zbog bolovanja sam imala vremena da se posvetim prelistavanju sadržaja pa mi je tako malo po malo na početnoj stranici Fejsbuka izlazio jedan po jedan Remićev članak.

ISKUSTVO KLIJENTA: NATAŠA BAROVIĆ, OBRENOVAC, REPUBLIKA SRBIJA.

Duže vreme pratim rad gospodina Velimira Remića. Fascinirana sam načinom na koji komunicira sa klijentima i njegovom predanom voljom da nas uputi, upozori, nauči i dočara bar približno svet astrologije i duhovnosti. Trebalo mi je mnogo vremena da se odlučim na korak ka uspostavljanju kontakta njim jer sam strahovala sam šta ću to čuti za vreme analize mog životnog horoskopa. Nakon kraće prepiske i kontakta preko Vibera, sva moja strahovanja su nestala. Sa druge strane sam čula prijatan i smirujući glas koji mi je ulio poverenje. Prijatno sam iznenađena sa koliko strpljenja, ljubaznosti i pozitivne energije Velimir prilazi ljudima.

ISKUSTVO KLIJENTA: DOBRICA ĐOKIĆ, LESKOVAC, REPUBLIKA SRBIJA.

Još od rane mladosti volela sam da čitam časopise koji su se bavili obrađivanjem tema iz oblasti astrologije i njoj srodnih grana koje se tiču prekognicije i zavirivanja u onostrano. Sa ekspanzijom modernih tehnologija i društvenih mreža rešila sam da i ja napravim svoj profil na Fejsbuku kako bih išla u korak sa modernim svetom, ali i kako bi mi informacije bili dostupnije. Za astrologa Velimira Remića saznala sam preko prijatelja koji mi je pričao o njemu i objavama koje prate veliki broj ljudi. Obradovala sam se jer sam ljubitelj astrologije i horoskopa, tako da sam te 2014. godine pažljivo počela da čitam sve sadržaje koje Velja plasira svakodnevno svojim vernim čitaocima.

ISKUSTVO KLIJENTA: MILOŠ ILIĆ, KRUŠEVAC, REPUBLIKA SRBIJA

Srdačno pozdravljam sve čitaoce portala Web Astrolog i našeg astrološkog vodiča Velimira Remića čiji rad pratim od 2014. godine. Svakodnevno čitam njegove objave koje deli sa širokim narodnim masama koje ga prate na društvenim mrežama. U moru kvazi astrologa pojavio se on koji stoji iza svojih reči i dela u šta sam se uverio za veoma kratko vreme.Imajući u vidu činjenicu da živimo ubrzanim tempom života i da imamo sve manje vremena za sebe i svoje potrebe, ne stižemo da obratimo pažnju na signale koje nam univerzum šalje. Godinama sam čitao Velimirove objave ne samo astrološke već i sve ostale, a posebno su mi pomogli članci iz oblasti duhovnosti koje sam sa zadovljstvom čitao.

//