UPOZNAJ ASTROLOGA


Poštovani čitaoče srdačno te pozdravljam i širom ti otvaram vrata ovog mog virtuelnog prostora u kom ćeš moći da se opustiš, mnogo toga naučiš, razonodiš ali i duhovno okrepiš. Vreme je da saznaš najvažnije detalje iz mog života kako bi imao predstavu o astrologu koji će možda baš tebi da analizira lični horoskop i usmeri te na put radosti, progresa i opšteg blagostanja.

Još u ranom detinjstvu voleo sam da posmatram nebo, posebno u vrelim i vedrim letnjim noćima, kada sam izlazio na terasu i u tišini posmatrao zvezde i sve što je moglo da se vidi golim okom u nebeskom prostranstvu.

Znao sam da ću se jednog dana sa posebnom pažnjom posvetiti izučavanju astrologije, te divne nauke koja je stara hiljadama godina. Rođen sam u znaku Škorpije, te u ličnom horoskopu imam mnogo aspekata koji ukazuju na urođeni talenat za tumačenje položaja planeta i zvezda. Dobar astrolog pre svega treba da bude dobar čovek, moralna i obrazovana ličnost ali i dobar psiholog. Međutim, najvažnije od svega je da veruje u Gospoda kao Tvorca neba, zemlje i svega vidljivog i nevidljivog. Izučio sam na desetine knjiga popularne psihologije, astrologije ali i literature o moćima koje svaki čovek poseduje. Tek nakon što sam uspeo da pomognem sebi, krenuo sam u avanturu zvanu pružanje astroloških usluga ljudima koji su se izgubili u životnom lavirintu. Moja uža specijalnost je Mundana astrologija koja se bavi prognoziranjem svetskih događaja.

Uvek kažem ono što mislim. Istina boli, ali je svakako poželjno da vam je neko saspe u lice onda kada nemate snage da se uhvatite u koštac sa nevoljom koja vas je snašla. Po tome i jesam specifičan pa mi zato poverenje ukazuju klijenti sa svih meridijana. Astrologiju sam počeo da istražujem 2005. godine najpre iz čiste radoznalosti, a posle kada mi je život servirao razna iskušenja tražio sam i dobio odgovore na mnoga pitanja koja su me mučila, tako da sam se potpuno posvetio izučvanju ove drevne veštine.  Pisao sam za razne časopise, a radio sam i na brojnim RTV stanicama. Diplomirao sam na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu najvišom ocenom. Odbranio sam diplomski rad ‘Reklamni prilozi na televiziji’.

Klijentima se posvećujem sa maksimalnom pažnjom, bez obzira na versku, političku, nacionalnu ili seksualnu pripadnost. U prilici sam da Vam analiziram natalni + tranzitni horoskop uz dodatak sekundarnih progresija i sve to s ciljem da osvestite svoje probleme, probudite dar u sebi i hrabro krenete ka pospremanju života. 

Moja velika ljubav je muzika. Iza mene je šest snimljenih singlova kao i četiri video spota. U slobodno vreme bavim se humanitarnim radom jer sam po prirodi empata i altruista.

Osim horoskopa, veliko interesovanje pokazujem za istraživanje duhovnih promena kroz koje prolazi čovečanstvo, a one se najviše tiču buđenja svesti. Aktivan sam borac protiv globalizma.

Autor sam knjiga ‘Rađanje novog sveta’ (2016), ‘Ruka spasa’ (2017), "Suze su blagoslov" (2018), "Rat za duše" (2019)  i "Žetva" (2021) koje su svrstane u kategoriju "hrišćanska književnost" u Narodnoj Biblioteci Republike Srbije.

 5 KNJIGA REKLAMA 4

 


Želim da vam životni put bude obasjan najsvetlijim zvezdama i da Vas zaobiđu sve neprijatnosti koje život nosi. Ako u meni vidite iskreno biće koje bi moglo da sa potpunom diskrecijom zaviri u vaš život, zakažite tumačenje vašeg horoskopa putem Vibera +381 63 77 491 33.

Horoskop odslikava potencijale koje svaka jedinka može i treba da iskoristi kako bi živela u zdravlju i izobilju. Istinski i moralni astrolog ne utiče na slobodnu volju pojedinca i tu je crkva u pravu kada se protivi učenjima raznih lažnih astrologa koji sugestivno upravljaju životima ljudi. Pravi astrolog predočava šta je čovek dobio na rođenju, te na koji način može da olakša svoje putovanje kroz život. Da li će neki pojedinac iskoristiti darove koje mu je Bog dao, stvar je ličnog izbora i slobodne volje. Istinski verujući astrolog analizom datuma rođenja pronalazi zamke koje je nečastivi postavio u životu pojedinca, te mu savetodavno pomaže da izbegne sagrešenja i patnju. Astrologija je disciplina koju treba da iskoristimo kako bismo spoznali sebe, svet i ljude oko sebe, popravili ono što nije dobro i postali bolji ljudi šireći istinu, voleći sva živa bića i slaveći Gospoda koji je načinio sve pa i planete i zvezde da nam budu jasan putokaz na stazi života.

S ljubavlju i poštovanjem,

Velimir Remić, pisac i astrolog