TEST: IZABERITE SLIKU KAKO BISTE OTKRILI DIVNU PORUKU!


Pažljivo pogledajte ove četiri slike i izaberite onu koja vas najviše privlači. Ne pokušavajte racionalno napraviti izbor, pustite neka vas intuicija vodi. Slika koju izaberete nosi divnu poruku predodređenu samo za vas.

1. Poruka blagostanja

Ova poruka danas dolazi u vaš život kako bi vas podsetila da ste vi i vaši postupci vaša motivacijska sila, baš kao što su vaši postupci vaša volja, a na kraju, vaša volja je vaša sudbina. Zato se danas uverite da ste arhitekta svog života, ustanite i sa ljubavlju i pozitivnom energijom potvrdite da zaslužujete najbolje na svetu i u svom životu i radite na tome. Nije potrebno postići svoj cilj u jednom danu, važno je da svakodnevno idete napred stazom svojih snova i nikada se ne prestajete kretati napred čak i kad dani postanu oblačni. Tako ćete videti kako svaki dan ono što je započeto kao projekat postaje sve stvarnije i kako vaš život postaje srećan i napredan. Posadite seme svog divnog života s ljubavlju, jer što god posejete, u jednom ćete trenutku požnjeti.

 

2. Poruka smirenosti

Vaše su misli vrlo moćne jer su materijal za sve što postoji. Ali ne radi se samo o mislima ili idejama, već o tome kako te ideje oživeti. Slika koju ste izabrali stiže danas u vaš život da vas pozove na kratku pauzu, organizovanje ideja, sređivanje misli, unošenje bistrine u vaš um i kretanje u budućnost, sa srećom i duševnim mirom, kako biste mogli postići svaki od svojih ciljeva. Vaša je današnja poruka da ostanete mirni i steknete jasnoću. Analizirajte svaku od svojih ideja, dajte im prioritet, posvetite se razvoju onih koji vam pomažu u rastu, koji vam pomažu da postanete srećniji i vode vas do vaših snova. Zapamtite da je vaš um poput vode. Kad je miran, odražava lepotu sveta.

 

3. Poruka ljubavi

Ova slika danas vas podseća da kažete kako nema razloga da se kažnjavate za prošlost. Sve što ste radili, radili ste kako ste najbolje mogli. Otpustite prošlost s ljubavlju i zahvalite joj na svom znanju koje sada imate. Svaki događaj u vašem životu (bez obzira koliko se čudan ili neshvatljiv činio) deo je većeg plana. Verovatno je da ćete na svom putu naići na poteškoće i neke sumnje, ali ako živite s ljubavlju i predanošću, tada neće biti ograničenja za vas i za sve dobro što se treba dogoditi. Današnja poruka glasi: ljubi, voli ono što te okružuje, jer ljubav je istinska i najveća snaga svemira! Onaj koji voli može sve postići, a ono što se s ljubavlju radi, dobro će ispasti.

 

4. Poziv na razumevanje

Ova vam poruka danas dolazi u život kako bi vam rekla da iako se stvari ne odvijaju uvek onako kako vi želite, uvek su onakve kakve bi trebale biti. Razumevanje ove velike istine učiniće vaš život puno ispunjenijim i srećnijim. Život je poput reke, teče svojim putem, zato ne pokušavajte ići protiv struje. Kad nešto potiskujete, stvarate problem. Ako svom umu kažete ne, on se opire pa svaki put kad vidite da postoji problem, najbolji način da ga rešite je da ga razumete, prihvatite i sledite, a ne da se borite protiv njega.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić