TEST: IZABERITE SLIKU I OTKRIJTE ŠTA VAM PORUČUJE


Pitate li se šta vam budućnost može doneti? Izaberite sliku koja vas najviše privlači i pročitajte poruku koju vam nosi.

1.

Ova slika znači da ćete uskoro proslaviti postizanje ličnog cilja. Ovaj cilj ima veze s vašim ličnim putovanjem, a ne sa vašom karijerom. To je pre unutrašnji praznik, nego spoljna manifestacija. Možda ćete primetiti promene u svojim reakcijama ili ćete moći pronaći duševni mir, za razliku od onih kada ste osećali zbunjenost i teskobu. Bez obzira koliko se malo pokazalo postignuće, pohvalite se za svoj lični napredak!

2.

U roku od nekoliko dana primetićete da imate problema, kašnjenja u poslu. Ovaj put moraćete sve držati pod kontrolom. Možda ćete doći osetiti potrebu da konzumirate puno kofeina, šećera, ugljenih hidrata i energetskih pića. To trebate pratiti kako ne bi naškodili vašem zdravlju. Unosite samo zdrave energije poput voća, povrća, vitamina. Pažnja prema vašem energetskom gorivu izuzetno je važna. Imate puno posla, a način na koji ćete manevrisati tokom dana uveliko zavisi od vrste goriva koje dajete svom telu. To se odnosi i na vaše unutrašnje misli, jer su one takođe gorivo.

3.

Nalazite se na mestu gde u vašim ličnim odnosima vlada sklad, ravnoteža, ljubav i zadovoljstvo. Uživajte u ovom divnom i skladnom vremenu, jer vam to pomaže da se oporavite od nedavnih iskušenja. Ovo je vreme za primanje istinskih blagoslova. Ne zaboravite izraziti svoju ljubav i zahvalnost onima koji vas vole i brinu za vas, jer su nesumnjivo zemaljski anđeli.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić