ŠTA OTKRIVA GODINA VAŠEG ROĐENJA?


Generacijski broj dobija se sabiranjem cifara godine rođenja i svaki broj ima simbolično značenje. Svaka generacija ima neke zajedničke osobine karakteristične za sve osobe.

Tako školske drugove iz klupe određuju neke iste karakteristike i usmeravaju ih u pravom smeru u životu. Generacijski broj se dobija sabiranjem cifara godine rođenja, a svaki broj ima svoje značenje. Ukoliko kao primer uzmemo datum 04.04.1980.  generacijski broj je 1+9+8+0= 18 = 1+8 = 9. Dakle generacijski broj je broj 9.

Svaki generacijski broj ima svoje značenje:

Jedan (1) - Glavne odlike ovih osoba su ambicioznost, želja za moći i uspehom, dobra organizovanost.

Dva (2) -  Osobe sa ovim brojem nisu preterano ambiciozne,  već prihvataju život onakvim kakav jeste- 

Tri (3) - Optimizam, osmeh i ogromna žeđ za životom, glavne su odlike osoba čiji je generacijski broj 3.

Četiri (4) - Osobe od poverenja na koje svako može da se osloni. Međutim, često su žrtve tuđih problema i potreba.

Pet (5) - Veoma inteligentne i racionalne osobe, koje mogu da ostvare sve što zamisle. Takođe, sklonost avanturama je još jedna bitna odlika.

Šest (6) - Veoma tradicionalne osobe, koje će na prvo mesto uvek da stave svoju porodicu, partnera i harmonični odnosi.

Sedam (7) - Originalnost je prava reč za ove osobe! Reč je o večnim buntovnicima, ljubiteljima avantura, druženja i promena. Mrze  statičnost!

Osam (8) - Borbenost, ambicija i želja su glavne osobine osoba sa ovim generacijskim brojem. Međutim, skloni su odustajanju na prvi znak prepreke. Zbog toga često menjaju ciljeve.

Devet (9) - Osobe od poverenja! Reč je o snažnim, upornim i vrednim osobama, koje će, polako ali sigurno, dostići sve što su zamislili.

(Magazin novosti)