ISKUSTVO KLIJENTA: DAJANA DŽAKOVIĆ, SUBOTICA, REPUBLIKA SRBIJA.


Gospodina Velimira Remića sam pratila dve godine putem njegove Fejsbuk stranice. Oduševljavale su me tačne prognoze koje su se odnosile na dešavanja u svetu. Svakodnevno sam ulazila na njegovu stranicu kako bih pročitala poučne tekstove. Mnogo volim da pratim njegov Velimirove uživo emisije na FB. Fasciniralo me je koliko je iskren i bez dlake na jeziku. Smatram da je to njegova velika vrlina. Našla sam se u životnom periodu kada mi neke stvari nisu bile potpuno jasne, a tiču se vere i duhovnosti.

Posle par razmenjenih poruka Velimir me je pozvao. S obzirom na njegovu surovu iskrenost srce mi je zaigralo. Javio se prijatan, smirujući glas i meni je već bilo dobro. Čovek ima divnu energiju i kontaktirala sam ga u pravo vreme kada mi je bila potrebna podrška ali i usmerenje za dalji život. Razjasnio mi je sve moje nedoumice u vezi sa religijom. Bila sam zbunjena, ali nakon što sam ga saslušala, shvatila sam da sam sve vreme bila u zabludi te da nisam bila duhovno probuđena.

 

 

Objasnio mi je mnoge stvari i sada treba samo da se nadograđujem ali i da učim. Verujem u milost Gospodnju i da ću istrajati na svom putu. Astrolog Velimir Remić mi je ukazao na šta treba da obratim posebnu pažnju i ulio mi je veru u lepšu budućnost. Sam razgovor sa njim je "punjenje baterija".  On je čovek od koga se i tekako ima šta naučiti. Spreman je da pomogne i da zlata vredne savete. Smirio me je svojim savetima i sada ponovo osećam da mi rastu krila. Ukoliko se neko nalazi u teškom životnom periodu ili jednostavno oseća potrebu za astrološkim I duhovnom smernicama, pravi izbor je naš Velja. Kupila sam i sve tri njegove knjige. Ovim putem želim da mu se još jednom od srca zahvalim za nesebičnu podršku koju mi je pružio.

Dajana Džaković, Subotica, Srbija.