KAKO SE PONAŠAJU HOROSKOPSKI ZNACI KADA JE KRAJ VEZE NA POMOLU


Vage, koliko god šarmantne bile, u trenutcima emocionalnog nezadovoljstva počinju pokazivati neobičnu hladnoću i neosetljivost na sve vaše probleme. Devica može izraziti svoje nezadovoljstvo tako što će davati sarkastične komentare o vašem izgledu ili ponašanju.

Ovan: Strast mu bledi

Ako ste, u vezi s Ovnom, a primetili ste da vas je prestao gledati s onom vatrom u očima s kojom vas je pre gledao, ovo bi trebao biti prvi signal upozorenja. Bleđenje strasti vodi do prekida odnosa s predstavnicima ovog znaka.

Bik: Više vas ne grli

Kada je zaljubljen, Bik oseća potrebu da celo vreme dodiruje voljenu osobu, da je uzme za ruku, odnosno da oseti njenu prisutnost celim telom. Nestanak nežnih dodira može biti znak gubitka interesa za vas. Ako vas je Bik prestao zvati simpatičnim nadimcima i sada vas zove strogo po imenu, možda njegovi osećaji blede.

Blizanci: Prestanak komunikacije

Ako se Blizanac prestao smejati, to znači da u vašoj vezi očito nešto nije u redu. Ako izgubi interes za svog partnera, iz druželjubive, slatke i vesele osobe, predstavnici ovog znaka pretvaraju se u arogantne nepristojne ljude.

Rak: Izluđuje vas

Predstavnici ovog znaka retko prvi napuštaju vezu, jer smatraju da je svaka njihova ljubav nešto unapred određeno. Shvatićete da je vaša veza u krizi kada primetite da Rak čini sve po vlastitoj slobodnoj volji. U ovom će vas slučaju izluđivati. Prepiraće se oko svake sitnice ili će se izolovati u sebi i pasti u blagu depresiju.

Lav: Pretvaranje u diktatora

Lav u kriznom razdoblju postaje pravi diktator, njegovi zahtevi se povećavaju i on vam praktično ne daje ništa zauzvrat. Počinje pokazivati tvrdoglavost i većinu svog vremena provodi izvan kuće.

Devica: Žali se

Ako se Devica počela stalno žaliti na loše zdravlje, bolove u stomaku ili migrenu, vredno je razumeti da to ne radi tako lako. Na taj način pokušava vam preneti ono što ne može reći rečima. Ovo su prvi znakovi da je vaš savez pukao. Ona može izraziti svoje nezadovoljstvo tako što će davati sarkastične komentare o vašem izgledu ili ponašanju.

Vaga: Postaje ravnodušna na vaše probleme

Vaga ne podnosi usamljenost i oni prirodno prelazi iz jednog u drugi odnos. Ako vidite da se potpuno prestala brinuti o tome kako vam izgleda, onda stvarno gubi interes za vas. Osim toga, Vage, koliko god šarmantne bile, u trenucima emocionalnog nezadovoljstva počinju pokazivati neobičnu hladnoću i neosetljivost na sve vaše probleme.

Škorpija: Gubi intimno zanimanje

Nikada ne vređajte Škorpiju, jer ćete se u protivnom morati uveriti u istinitost izreke vlastitim primerom: “Osveta je jelo koje se poslužuje hladno”. Manjak intimnosti znak je koji bi vas trebao upozoriti u vezi s predstavnikom ovog znaka. Osim toga, Škorpija, će vas optuživati za razne stvari, a razlog toga je nesigurnost u svoje i vaše osećaje.

Strelac: Osetljiv je na nedostatak slobode

Ni u kom slučaju ne dovodite u pitanje iskrenost Strelca. Ima zadivljujući šarm, voli flertovati, ali to ne znači da vas obmanjuje. Upravo predstavnici ovog znaka vole mentalne igre. Ne lišavajte Strelca slobode, inače riskirate da ga potpuno izgubite.

Jarac: Oči mu postaju hladne

Ako vas predstavnik ovog znaka krivi za razne stvari, ako se počne distancirati od vas i odbije sve vaše ponude, znajte da je nezadovoljan. On to nikada neće otvoreno reći, ali vi ćete shvatiti sve iz njegovog hladnog pogleda.

Vodolija: Odlazi bez objašnjenja

Na primer, ovdje je situacija: imate divan odnos, sve je jednostavno savršeno, ali odjednom vaš partner Vodolija, čini se, bez razloga skuplja stvari i odlazi od kuće. To će se sigurno dogoditi ako je vaša veza u krizi.

Ribe: Zatvaranje u sebe

Kad ih nešto počne uznemiravati, Ribe se zatvaraju u sebe i uglavnom se povlače iz vašeg sveta. Svoje nezadovoljstvo mogu utopiti alkoholom ili započeti tajne poslove. Gotovo da neće komunicirati, nadajući se da ćete telepatski osetiti ono što proživljavaju i spasiti ih od patnje.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr