USLOVI KORIŠĆENJA


Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.

Portal Web Astrolog Info strogo ZABRANJUJE preuzimanje autorskih tekstova astrologa Velimira Remića i njihovu dalju distribuciju na portale i društvene mreže, dok linkove objavljenih članaka možete da delite na Fejsbuk bez ustručavanja. Svako ignorisanje ovog upozorenja smatraćemo povredom autorskih prava koja su regulisana Zakonom o autorskim i srodnim pravima (“Službeni list SRJ” br. 24/98) prema kom se kršenje ovih prava smatra kaznenim delom, a autorom se smatra lice čije je ime i prezime (ili pseudonim) u okviru dela navedeno.

UPOZORENJE: Ukoliko izvršite kršenje naših autorskih prava, bez ikakvog prethodnog upozorenja preduzećemo sve dostupne akcije protiv vas posredstvom partnerske advokatske kancelarije u Beogradu, a finalna posledica može biti zatvaranje vašeg web hosting računa, brisanje profila - stranice na Fejsbuku i ostalim društvenim mrežama, ali i ono najvažnije od svega - krivična prijava. Ako se oglušite o naše zvanično upozorenje, smatraćemo da ste navedena autorska prava prekršili sa namerom zbog čega ćete morati da snosite konsekvence. 

Hvala za razumevanje, želimo vam prijatan boravak na našem sajtu.

S poštovanjem

Web Astrolog