ODABERITE SLONA I SAZNAJTE ŠTA TREBA DA MENJATE U ŽIVOTU


Odaberite slona koji vam se najviše sviđa. Onaj kojeg odaberete nosi vam poruku o tome šta treba da promenite i usvojite u svom životu kako bi krenuli putem sreće i napretka.

1.

Sada je potrebno da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put pred vama sam razotkrije. Nemojte se brinuti o tome što bi trebao biti vaš sledeći potez. Samo kada se brinete, sebi stvarate prepreke. Neka se život dogodi. Tek kad to učinite, dok hodate svojim putem, na njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno. Potrebno je i razviti zahvalnosti za sve životne situacije i za sve pouke koje možete naučiti.

2.

Vreme je da pobedite svoje strahove. U čemu god da oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način prilaženja. Vi ste vrlo jaka osoba. Potrebno je samo da u to verujete kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um. Morate postati više otvoreni, kada je su pitanju mišljenja drugih ljudi. Nije sve crno-belo niti bi trebalo biti. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih uglova. To je jedini način kako u pogledu nečega biti fer.

3.

Vreme je da počnete sebi stvarati život koji priželjkujete! Vi imate moć da učinite sve i svašta, a sve što trebate napraviti je – pokušati. Osvestite šta želite osećati. Kada nešto zaista osećate, to će biti vaše. Poslušajte šta vam srce govori da učinite. Koristite svoju intuiciju. Nemojte sumnjati u svoje unutrašnje poruke. Znakovi su svuda oko vas. Budite otvoreni za sve životne poruke.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić