TEST: ODGOVORITE ISKRENO I SAZNAJTE ŠTA VAS OČEKUJE U LJUBAVI


Zanimljiv test od 6 pitanja otkriva kakvi ste u ljubavi, šta očekujete od partnera i da li se brzo zaljubljujete. Pročitajte prvo pitanje u testu, pa odgovorite na njega, tek tada pročitajte značenje odgovora. Učinite isto sa ostalim pitanjima po redu. Nemojte tumačenje čitati unapred, jer test neće imati smisla.

1. Hodate prema kući vaše devojke ili mladića. Dve su staze do njegove/njene kuće. Jedna staza je ravna i njome ćete brzo stići do kuće, ali je monotona i dosadna. Druga staza je znatno duža, ali je prepuna divnih prizora i zanimljivih stvari koje se mogu videti. Koju stazu biste odabrali da stignete do kuće voljene osobe, dugu ili kratku?

2. Na putu nailazite na dva grma ruža. Jedan je grm crvenih ruža, a drugi belih. Odlučite ubrati 20 ruža za voljenu osobu. Koliko biste ubrali belih, a koliko crvenih? Možete izabrati sve u jednoj boji ili kombinaciju dve.

3. Stigli ste do kuće vaše voljene osobe. Član njene porodice otvara vrata. Da li biste radije da on pozove vašeg mladića/devojku ili ćete to učiniti sami?

4. Penjete se do sobe vašeg mladića/devojke, ali soba je prazna. Odlučujete ostaviti ruže. Stavljate li ih na prozorsku dasku ili na krevet?

5. Kasnije, vreme je za spavanje. Vi i vaš mladić/devojka odlazite na spavanje u odvojene sobe. Ujutru kada je vreme za buđenje, ulazite u njegovu/njenu sobu. Kada uđete, da li on/ona još spava ili je budan/budna?

6. Odlazite kući. Vraćate li se kratkom, dosadnom stazom ili dužom, zanimljivijom?

 

 

Tumačenje odgovora

1. Staza predstavlja vaš stav prema zaljubljivanju. Ako idete kraćom stazom, zaljubljujete se brzo i lako. Birate li dužu stazu, dajete sebi vremena i ne zaljubljujete se brzo.

2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko dajete u odnosu, a broj belih predstavlja koliko očekujete za uzvrat od partnera. Na primer, ako ste izabrali 18 crvenih i 2 bele, vi dajete 90 odsto, a očekujete 10 odsto zauzvrat.

3. Ovo pitanje predstavlja vaš odnos prema problemima u vezi. Ako ste zamolili člana porodice da pozove vašu voljenu osobu, tada ste skloni izbegavanju problema i nadate se da će se oni rešiti sami od sebe. Ako ste sami otišli do nje, onda ste direktna osoba i volite rešavati probleme.

4. Mesto na koje ste odložili ruže predstavlja koliko često želite viđati svog mladića/devojku. Ako ste ih stavili na krevet, volite se često viđati sa njim/njom. Ako ste ih stavili na prozorsku dasku, u redu vam je ako se ne viđate često.

5. Ovo predstavlja vaš stav prema ličnosti voljene osobe. Ako on/ona još spava, volite je takvu kakva jeste. Ako ste je zatekli budnu, očekujete da se ona promeni zbog vas.

6. Put kući govori o tome koliko dugo ostajete zaljubljeni. Ako ste izabrali kraću stazu, vaša zaljubljenost brzo prestaje. Ako ste izabrali dužu stazu, skloni ste dugo biti zaljubljeni.

Pripremila Snježana Krčmar

Izvor: Sensa.hr