OVA METODA RUSKOG LEKARA POMAŽE KOD POREMEĆENOG RADA ŠTITNE ŽLEZDE


Iako je štitna žlezda mala, veoma je važna za vaš organizam, jer proizvodi hormone koji utiču na svaku ćeliju, tkivo i organe u telu. Ruski doktor Igor Knjazkin je otkrio način koji ima najveći efekat u lečenju štitne žlezde. Crveni luk je u ovom slučaju spas.

Оvо је јеdnоstаvnа i potpuno prirodna mеtоdа kоја pоdstičе funkciјu ove žlеzdе. Osim što je dobar za lečenje štitne žlezde, crveni lukjača slabo srce i vraća snagu iscrpljenom organizmu. Pomaže u snižavanju krvnog pritiska, sprečava nastajanje krvnog ugruška i doprinosi bržem zarastanju rana, a ima pozitivan uticaj i na holesterol.

Smanjuje povećanu količinu šećera u krvi, budući da sadrži biljni hormon sličan insulinu. Kako biste pobedili i umanjili tegobe izazvane nepravilnim radom štitne žlezde sve što trebate da uradite je da svako veče pre nego što odete u krevet, rasečete luk na pola i masirate vrat pomoću dobijenih polovina.

Posebnu pažnju obratite na područje gde se nalazi štitna žlezda. Ne bi trebalo isprati sok od luka, jer će njegove komponente tokom noći uticati na žlezdu i poboljšati njenu finkciju.

NAPOMENA: Pre isprobavanja ove metode, konsultujte se sa svojim lekarom!

Izvor: prirodnolecenje.com