TEST: ŽIVOTINJA KOJU STE PRVO UGLEDALI OTKRIVA ŠTA VAM JE NAJVAŽNIJE U LJUBAVI!


Naš podsvesni um ima veliki uticaj na to kako se ponašamo, šta radimo i kako vidimo stvari oko nas. Naš podsvesni um skladišti sve što smo ikada videli, osetili i na što smo naišli. Ovaj test sa slikom i ono što ste prvo ugledali otkriva šta vam je najvažnije u ljubavi. Sve se to temelji na Freudovoj teoriji nesvesnog uma.

Sigmund Freud nije baš izmislio ideju svesnog nasuprot nesvesnog uma, ali ju je zasigurno učinio popularnom i to je bio jedan od njegovih glavnih doprinosa psihologiji. Nesvesni um obuhvata mentalne procese koji su nedostupni svesti, ali koji utiču na prosuđivanja, osećaje ili ponašanje. Prema Freudu, nesvesni um je primarni izvor ljudskog ponašanja. Kao ledeni breg, najvažniji deo uma je deo koji ne možete videti.

Naši osećaji, motivi i odluke su zapravo snažno pod uticajem naših prošlih iskustava i pohranjeni su u nesvesnom. Iako smo potpuno svesni onoga što se događa u svesnom umu, nemamo pojma o tome koje su informacije pohranjene u nesvesnom umu. To je mesto gde ovaj test nastupa.

Pogledajte sliku ispod i neka vaš nesvesni um odabere životinju koju ćete prvo ugledati. Sada kada imate odgovor, otkrijmo šta svaki od njih znači.

Ako ste prvo ugledali lisicu

Ako ste prvo ugledali lisicu, vrlo ste pozitivni i romantični po prirodi. Ova slika predstavlja iluziju zalaska sunca zbog narandžaste boje, tek na drugi pogled otkriva se životinja. Imate vrlo jaku vezu sa prirodom i u ljubavi tražite osobu sa sličnim vrednostima, piše Mystical raven. Priče govore da je lisica prepredena i duhovna.

Ličnost: Vi ste vrlo časna osoba, mudrost je vaša prirodna super-moć.

Odnosi: Sloboda je za vas vrlo važna. Ne smeta vam dugoročna veza, sve dok se ne osećate zarobljeno.

 

 

Ako ste prvo ugledali delfina

Ako ste prvo ugledali delfina, vrlo ste sofisticirani i često vas sreća prati. Što se tiče vašeg ljubavnog života, tražite inteligentnu i mirnu osobu. Vrlo ste šarmantni, ljudi vole biti u vašem društvu i vi to volite. Pametni ste i inteligentni, što predstavlja uravnotežen stav.

Ličnost: Ljubaznost, mir i harmonija opisuju vašu ličnost.

Odnosi: Želite veliku porodicu, vrlo veliku. Brinete o svima, čak i svim svojim dalekim rođacima i uvek pamtite njihove rođendane i šta im se sviđa.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić