ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU NATAŠI BEKVALAC?


Sa kakvim će se sve izazovima Nataša Bekvalac suočavati na svom životnom putu, otkriva jedan od naših najpoznatijih astrologa Velimir Remić koji kaže da je popularna pevačica rođena u znaku lepe, mirne i diplomatične Vage koja poslednjih deset godina intenzivno trpi žestoke udarce sudbine. Njen podznak je u zemljanom znaku Device, a planeta Merkur smestila se tik do Plutona u Vagi što nam ukazuje na ličnost koja ima čarobnu harizmu sa kojom će u životu moći da ostvari sve što poželi.

 

 

Sa druge strane ovo je žena koja ume da se brzo uznemiri odnosno uspaniči te je za nju veoma važno da poradi na samokontroli koja joj je poljuljana poslednjih sedam godina, tačnije za vreme tranzitiranja planete Uran kroz znak Ovna u kom je smešten njen natalni Mesec.  Najveća prepreka na njenom putu do još većeh poslovnih uspeha jesu ljubavni problemi. Bekvalčeva suviše mnogo energije rasipa na rešavanje emotivnih pitanja, ali važno je da nauči lekciju iz svih dosadašnjih promašaja koje je imala. Horoskop otkriva da će do ljubavne tabilizacije doći tek u 2019. godini kada će Jupiter iz vatrenog Strelca biti u veoma harmoničnog aspektu prema njenoj planeti ljubavi u znaku Lava.

 

 

Taj vatreni trigon biće aktivan tokom februara i juna sledeće godine, pa joj konačno stiže dugo iščekivano rasterećenje i dobre prilike za uživanje u poljupcima, zagrljajima i dodirima. Savetujem joj da svoj privatni život čuva od očiju javnosti i da se medijski eksponira isključivo zbog posla kojim se bavi, u suprotnom uslediće nove neprijatnosti. Ona mora da strogo vodi računa o opreznosti u saobraćaju jer u natalnom horoskopu ima nezgodne pozicije Marsa i Urana u Škorpiji, tako da nije slučajno to što je ove jeseni imala udes. Preporučujem joj da nikada i nigde ne žuri, da uvek veže sigurnosni pojas ali i da izbegava upravljanje vozilom svake godine u vreme vladavine znaka Škorpije, a to je od 23.10. do 22.11. jer joj taj jeseni period nikako nije povoljan za učešće u saobraćaju.

 

 

Krajem ove godine uslediće period razočaranja u polje prijatelja, pa će se Nataša udaljiti od jedne ženske osobe koja će je svojim ponašanjem neprijatno iznenaditi. Reč je o ženi koja u sebi nosi mušku energiju i koja će da pokaže svoje pravo lice. Tranzitni Jupiter putovaće kroz njeno četvrto polje horoskopa tokom 2019. godine što znači da će uspešno rešiti sva porodična pitanja, a postoji mogućnost za kupovinu nove nekretnine, eventualno preseljenje ili renoviranje životnog prostora. Muzičke uspehe nizaće tokom čitave 2019. godine i konačno će da zablista starijem sjajem.

Kurir.rs / Foto: Andreja Damnjanović