ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU ŽELJKU JOKSIMOVIĆU?


U trenutku rođenja Željko Joksimović dobio je veoma zanimljivu astrološku postavku planeta u životnom horoskopu. Rođen je u znaku zemljanog i veoma talentovanog Bika sa podznakom u vatrenom Lavu koji pretenduje da uvek bude u centru pažnje i da mu drugi aplaudiraju. Vladar podznaka je Sunce koje se smestilo na samom vrhu desete astrološke kuće koja se tiče statusa i ugleda. S obzirom da znakom Bika vlada planeta pesme Venera koja se smestila u vazdušni znak Blizanaca, ne treba da nas čudi što je Joksimović postao mega popularan kroz muzičko stvaralaštvo koje mu je sudbinski namenjeno.

 

 

 

Položaj Venere u dvojnom znaku Blizanaca odslikava umetnika koji ima prelepu boju glasa i koji istovremeno komponuje i izvodi muzičke numere. On je veliki perfekcionista, ali i hedonista. Narednih sedam godina kroz njegov znak i deseto polje karijere tranzitiraće planeta promene, inovacija i naglih preokreta Uran, koja će da mu donese inovacije u svetu muzike. Moguće je da će Željko da nas obraduje projektima ili pesmama kakve nikada do sada nije snimao i komponovao.

 

 

Svoju stvaralačku energiju usmeriće na sve što je urbano i što mladi naraštaji vole, ali će sa druge strane zadržati ozbiljnost i divne tekstove kroz koje će da šalje moćne poruke poštovaocima njegovog lika i dela. Veoma je važno da povede računa o stilu života odnosno da se zdravije hrani i da pripazi na zdravlje posebno tokom 2019. i 2020. godine koje će da mu donesu iritacije i energetski pad. Pevač treba da se oslobodi svih nezdravih navika i da više vremena posveti duhovnosti, tihovanju i obilasku svetih mesta. Životne okolnosti nateraće ga da promeni sve ono što je godinama svesno gurao pod tepih. Što se tiče karijere, planete ukazuju da će se razočarati u pojedina lica od kojih će se potpuno udaljiti.

 

 

Počelo je veliko pospremanje njegovog poslovnog segmenta života i konačno će pasti sve maske i spoznaće da je u svojoj blizini imao ljude koji su glumili odane saradnike. Godišnji horoskop otkriva da će u drugoj polovini 2019. biti nervoze ali i nesuglasica u polju partnerskih odnosa, ali i da će mediji iznositi neistine o njegovom životu. Savetujem mu da se kroz molitvu smiruje i da nipošto ne donosi nagle odluke od proleća pa sve do kraja sledeće godine. U naredne dve godine imaće veoma zapažene koncerte van granica naše zemlje i aspektovana mu je odlična zarada preko nastupa u inostranstvu, a pogotovo u zapadnom delu Evrope. Zvezde upozoravaju da izbegava odlazak u Ameriku tokom 2020. godine.

Velimir Remić, astrolog i autor knjiga „Rađanje novog sveta“, „Ruka spasa“ i „Suze su blagoslov“