ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU EMINI JAHOVIĆ?


Emina Jahović je rođena u znaku zemljanog, upornog i istrajnog Jarca, dok joj se podznak nalazi u vatrenom i kardinalnom Ovnu. U trenutku rođenja, Mesec kao simbol duše i emocija bio je u znaku Vage pa i ne treba da nas čudi što se posvetila javnom eksponiranju kroz muzičko stvaralaštvo. Ona od 2008. godine trpi snažne udarce sudbine, ali o iskušenjima i psihološkim krizama ne voli da priča sa drugim ljudima. Za nju je veoma važno da nauči ispoljavati osećanja, a ne da ih potiskuje kao što je to bio slučaj u proteklim godinama kada je prolazila kroz veoma stresan i anksiozan period.

 

 

 

Tranzitni Pluton ostaće u njenom znaku sve do 2023. godine što znači da će Jahovićeva i dalje biti u fazi pospremanja svog života. Naime, vreme je da odbaci sve što je staro i nesvrsishodno, ali i da iz prethodnih promašaja i padova nauči važne lekcije.  U natalnoj karti pevačica ima naglašen loš aspekt Saturna i Sunca što joj donosi probleme sa autoritetima ali i sa muškarcima u životu. Podznak Ovan odslikava ženu koja voli da dominira i da njena reč bude poslednja, što nikako nije dobro za održavanje mira i harmonije u braku.

 

 

Pored njenog Meseca u sedmom polju nalazi se i planeta Mars tako da ne treba da nas čudi što je doživljavala neprijatnosti kroz oblast partnerskih odnosa. Planeta Venera je vladar njene kuće prvog braka i smeštena je u Vodoliji što nam jasno pokazuje Jahovićkinu želju da bude slobodna te da se oslobodi okova koji joj ometaju normalno funkcionisanje. Razvod od Mustafe Sandala bio je neminovnost i subinski događaj koji je morao da se desi.

 

 

Ništa bolja situacija nije ni sa poljem drugog braka pa joj savetujem da se ne zaleće sa venčanjem, već da dobro proceni da li treba da stavlja potpis na bračni ugovor jer je naglašen strah od gubitka samostalnosti nakon udaje. Vladar devete kuće Strelca koja se tiče drugog braka je planeta Jupiter. Strelac je stranac, a Jupiter koji se nalazi u Škorpiji odslikava bogatog Turčina. Nažalost, planete ne obećavaju ljubavnu harmoniju u godinama koje dolaze. Veće poslovne uspehe doživeće tokom 2020. i 2021 godine.

Velimir Remić, astrolog i autor kniga „Rađanje novog sveta“, „Ruka spasa“ i „Suze su blagoslov“.