ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU JELENI KARLEUŠI?


U astrološkoj simbolici znak vatrenog Lava odnosi se na estradu, glamur, ponos, prestiž, zabavu i uživanje. Pevačica Jelena Karleuša pripada istoimenom znaku zodijaka i vatrenom elementu koji voli da je uvek u centru pažnje ali i da joj se drugi dive odnosno da joj aplaudiraju. Rođena je da bude velika zvezda. U trenutku njenog rođenja Sunce se nalazilo na dvadeset i trećem astrološkom stepenu Lava u polju finansija. To nam jasno ukazuje na njenu jaku individualnost, urbanost kao i nagon da uvek bude korak ispred vremena. Taj stepen horoskopa je analogan Vodoliji i planeti Uran, te ne treba da nas čudi što prati svetske trendove i što je liberalna prema svima koji su drugačiji i originalni. Sunce u drugom polju horoskopa u znaku kraljevskog Lava nalazi se u blizini Merkura koji je u aspektu konjunkcije sa fiksnom zvezdom Regulus koja donosi ogromnu popularnosta ali i veliko bogatstvo. S obzirom da je Sunce muški princip i da se odnosi na njenog supruga, a znak Lava na sport, jasno nam je da joj je zapisano uživanje u luksuzu i parama preko bračnog saputnika.

 

 

Karleuša je u podznaku nežni, emotivni i rodoljubivi Rak. Vladar njenog podznaka je Mesec koji se ugnezdio u sedmo polje Vodolije i otkriva nam da je ona žena koja voli da pomaže ljudima u stanju potrebe ali i da se bori za sve obespravljene ljude. Prijateljski je nastrojena isključivo prema onima za koje intuitivno oseti da su dobri ljudi, dok se od onih drugih kulturno distancira kako bi sačuvala pozitivnu energiju. Planeta sreće, dobrote, optimizma i dobrih prilika Jupiter nalazi joj se na samoj tački podznaka i odslikava ženu koja je prepuna dobrote i koja drži do časti, morala, poštenja i dostojanstva.

 

 

Tranzitne planete ukazuju da naredne dve godine treba da povede računa o zdravlju zbog Saturnovog prolaska kroz njeno šesto polje horoskopa iz kog gradi disharmoničan aspekt prema njenom podznaku. Važno je da redovno spava, da se odmara ali i da ide na masaže. Naglašeni su joj bolovi u kostima tokom 2019. i 2020 godine, kao i prolazne tegobe sa želucem, dijafragmom i čestim umorom.

 

Jupiterov tranzit kroz znak Strelca otkriva da će pevačica i dalje biti uvrhu popularnosti, ali i da je pred njom veoma uspešna 2019. godina u kojoj će održi veličanstvene koncerte ali i da zaradi veću svotu novca. U braku sa Duškom Tošićem i dalje će da vlada harmonija. Ukoliko bi je RTS angažovao da predstavlja Srbiju na Evroviziji, ostvarila bi veoma dobre rezultate i predstavila zemlju u pravom svetlu.

Astrolog Velimir Remić