ODABERITE STAZU I OTKRIJTE GDE VODI PUT VAŠEG ŽIVOTA


Život je put kojim moramo proći. Taj je put retko autocesta. Život je pun izazova i, zapravo, tako i treba biti kako bi izvukao ono najbolje od nas.

Setite se izbora Herakla: Kad je heroj stajao ispred dva puta, dve ženske figure, nimfe, Užitak i razborita Vrlina ponudile su mu dva načina. Prva mu je ponudila lagodan život pun užitaka. Vrlina mu je ponudila težak, ali slavan život. Heraklo je bio dovoljno mudar i video je da prvi put vodi do propasti, dok će na kraju drugog ubirati plodove svog truda.

Šta je onda vaš izbor? Odaberite stazu sa gore navedene slike i pogledajte gde vodi put koji ste odabrali u životu!

1. Put Drugog sveta

Imate osećaj da ne pripadate ovom svetu. Čak i od detinjstva volite gledati svetlo noćno nebo i pitate se gde je vaš pravi dom, piše Magical recipes online. Tražite drugu stvarnost. Naučna fantastika, mitologija i gotička romantika su vaša omiljena tematika. Imate mogućnost napraviti nešto potpuno novo, čak i ako će to biti izazov za ostale pokraj vas.

2. Put vila

Vaš put je put osetljivosti, ljubaznosti i iskrene empatije. Vaši snovi, vaše vizije, strasti i vaše želje čine da se osećate kao vila u ovom okrutnom svetu. Iako ste doživeli mnoga razočaranja i izuzetno ste ranjivi, još uvek osećate da će neko vilinsko biće promeniti ishod. Verujete u moć Dobrote. Romantika je deo vas. Volite poeziju, klasičnu muziku i jazz i uživate u lepoti svakog oblika.

3. Put probuđenih

Ovo je put Duhovnosti. Sunce se diže, a noć će opet iza toga doći. Međutim, znate da će sunce ponovno izaći. Vi ćete dobiti puno pomoći kroz snove i vizije. Emocija je važnija od Logike. Čitali ste knjige velikih učitelja koji su naučili kako možemo nadmašiti našu prirodu i želite se suočiti sa strahom od smrti. Volite neobičnu muziku i uživate u apstraktnoj umetnosti.

 

 

4. Put Mistika

Ovo je Put starih načina. Lavirint je put onih koji traže istinsko prosvetljenje, koji uvek traže istinu sveta. Simbol alhemičara i okultnih škola – lavirint pokazuje putovanje duše prema čarobnim područjima. Zainteresovani ste za antičke religije. Simboli i rituali su vam važni. Volite staru tradicionalnu muziku i volite drevna učenja.

5. Put intuitivnih

Život nema granica za vas. Čini se da vas intuicija vodi u vašem životu. Baš kao i put u vodi, čini se da prkosite gravitaciji. Vera je vaše oružje i iako vas mnogi vaši prijatelji odgovaraju od toga da nastavite tim putem, znate da ste napravili pravi izbor. Vi uvek nalazite rešenje kada ga niko drugi ne može pronaći. Volite putovati, čitati moderne romane i imate zanimljivu i uspešnu karijeru.

6. Put Majke Prirode

Vi razumete više nego iko da smo deo ovog sveta. Uvek ste bili bliski elementima prirode i nekako se osećate povezano sa kraljevstvom životinja. Štaviše, uvek ste bili privučeni magijom bilja i moći stabala. Volite živeti na selu, daleko od gradskog previranja. Vaše su ideje harmonične, a vaša porodica vas čini srećnim. Čitate stare priče i knjige o istoriji. Vaša omiljena muzika su zvukovi koje čujete na mirnom mestu.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak