ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU VIKI MILJKOVIĆ?


Astrolog Velimir Remić otkriva detalje iz natalne karte Violete Viki Miljković. "Miljkovićeva je dupli Strelac, što znači da je neustrašivi avanturista koji voli da putuje svetom, upoznaje nove ljude, strane kulture i običaje", kaže poznati astrolog Velimir Remić.  "Večiti je optimista. Zbog prenaglašenog vatrenog elementa u natalnoj karti, treba da povede računa o svom ponašanju da ne bi upala u verbalne konflikte. Planeta Mars nalazi joj se blizu podznaka, što ukazuje na ratobornost. Pevačica i te kako ume da se obračuna sa svima koji na bilo koji način pokušavaju da joj naruše ugled ili stanu na put.

 Mesec u znaku Vodolije oslikava ženu koja ne podnosi bilo kakva ograničenja jer joj je neophodna sloboda u svim segmentima života.  Planeta Neptun smeštena je na samom ascendentu, tako da je ona veoma intuitivna, osetljiva, ali i tajnovita žena.

 Često se dešava da beži od realnosti i na tome treba da poradi u budućnosti kako bi naučila da prihvata i one manje lepe životne dogadaje", kaže autor knjige "Ruka spasa" i dodaje da Viki zvezde poručuju da više pažnje posveti duhovnosti.

"Pred njom je period u kom će sve više da se okreće religiji, molitvama, postu, ali i obilasku svetih mesta. Bilo bi dobro da sledeće godine poseti Svetu Zemlju u kojoj može da doživi prosvetljenje i energetsko pročišćenje. Savetujem joj da povede računa o ishrani jer narednih godinu dana biće sklona preterivanju pa ako ne bude pazila, može da nabaci poneki kilogram", kaže Remić.

Jedan od najpoznatijih srpskih prognostičara mundane astrologije ističe da folkerka mora povede računa o zdravlju, ali i o živcima.

"Posebnu pažnju na zdravlje treba da obrati od kasne jeseni, pa i tokom cele 2019. Osetljive tačke su joj kičma, stomak, sa naglaskom na želudac i dijafragmu, ali i respiratorni sistem, grlo i vrat. Naglašena je i slaba cirkulacija u stopalima. Treba da izbegava suvu, brzu, konzervisanu i hranu iz zamrzivača. Položaj Venere u znaku Jarca ukazuje da se Viki plaši nemaštine i da voli da štedi.

Venera simboliše pesme, a Jarac je znak kojim vlada Saturn koji oslikava tugu, patnju, bol, tako da nije slučajno što je snimila mnogo hitova u kojima dominiraju navedene reči. Krajem oktobra treba da bude oprezna u komunikaciji sa ženama jer su naglašeni konflikti i svađe. Viki će tada biti veoma eksplozivna, pa joj predlažem da izbegava sukobe. Od sredine novembra 2018. suočiće se sa prolaznom melanholijom, nervozom i neraspoloženjem", završava Velimir.

Kurir.rs