ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU LIDIJI VUKIĆEVIĆ?


Diva srpskog glumišta Lidija Vukićević rođena je u znaku vodenog i kardinalnog Raka. S obzirom da je Mesec vladar njenog znaka, to nam jasno pokazuje da je popularna Violeta iz serije „Bolji život“ hipersenzitvna žena koja ljude ali i prostor oseća srcem i dušom.  Horoskop nam otkriva da glumica ima nepogrešivu intuiciju kojom se rukovodi prilikom donošenja važnih životnih odluka. Sunce joj se u trenutku rođena nalazilo u desetoj astrološkoj kući karijere i društvenog statusa, pa ne treba da nas čudi što je izabrala bavljenje filmskom umetnošću kaže naš poznati astrolog Velimir Remić koji je zavirio u njen natalni horoskop i prezentovao nam planetarne postavke koje su bile aktuelne u trenutku rođenja istoimene glumice. Mesec je nebesko telo koje vlada njenom astrološkom kućom karijere i smešten je u znaku Riba kojim vlada planeta Neptun, a koja se sImbolički odnosi na film, televiziju i pozorište. Njen znak Raka je simbol porodice, a deseto polje natalnog horoskopa je karijera, tako da nije slučajno što je najveću popularnost stekla igrajući ulogu u seriji koja je akcenat stavila na dešavanja u porodici Popadić. Lidija ima veličanstvenu konjunkciju Meseca i Jupitera koja joj je omogućila i veliku slavu, ističe Remić i naglašava kako je Bog Vukićevićevu nagradio predivnom i uspešnom decom koja su prikazana petim poljem horoskopa. Lepotu, smirenost, harizmu i prefinjenost darovao joj je podznak u vazdušnom znaku Vage.

 

Lidija je žena koja je izuzetno uredna i precizna u svemu, a to je tako zbog Venere koja se smestila u znak zemljane Device. Njeno porodično gnezdo odiše čistoćom, a svaka stvar mora da bude na svom mestu. Položaj planete Merkur u znaku Raka otkriva da je glumičina kuća prepuna knjiga koje obožava da čita. Ona je izuzetno pobožna žena koja veoma poštuje pravoslavnu veru. Veliki je sanjar i tokom života imaće priliku da u snovima dobije određene poruke od Svetog Nikole i Svete Petke kojima treba da se moli. Zbog Sunca i Meseca koji su se smestili u vodenim znacima, preporučujem joj da svaki trenutak slobodnog vremena provodi kraj reke, jezera, bazena ili mora. Energija vode je smiruje.

 

Njena duša je prečista i otvorena za prijem informacija iz kosmosa, a isto tako je naglašena i njena srdačnost kao i želja da svakome pomogne u skladu sa svojim mogućnostima. Lidija je ličnost koja svojim najvećim uspehom smatra to što se ostvarila kao majka poštenih, vrednih i skromnih sinova kojima se ponosi. Popularna glumica je i veliki rodoljub koji poštuje i voli svoju zemlju, narod ali i slavne pretke. Zvezde otkrivaju da je pred Vukićevićevom plodan životni ciklus u kom će da ima pune ruke posla, ali i pun novčanik. U životnom horoskopu je zapisano da će duboku starost dočekati u društvu voljene osobe.

Kurir.rs/Astrolog Velimir Remić

Foto: Vidoje Manojlović