ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU DRAGANI MIRKOVIĆ?


Balkanska folk diva Dragana Mirković rođena je u znaku zemljanog Jarca sa podznakom u vatrenom Lavu i Mesecom u marljivom i veoma urednom znaku Device. Sunce u kardinalnom znaku Jarca u šestoj astrološkoj kući jasno nam ukazuje da je ona izuzetno vredna, uporna, istrajna i poštena žena koja se kroz život rukovodi motom „Red, rad i disciplina“, ali nam oslikava i njenog oca koji je pratio na nastupima sve dok nije postala punoletna. Izuzetno je ambiciozna te nikako nije slučajno što je još kao devojčica krenula da niže uspehe u svetu muzike. Planeta koja vlada njenim znakom je Saturn i simbolički se odnosi na odricanja, pa je popularna pevačica žrtvovala mnogo toga u životu kako bi ostvarila svoje snove.

Odlikuju je veliko strpljenje i starmalost. Jarčevi inače tokom života muku muče sa skeletnim sistemom tako da je i Dragana imala veliki problem u ranom detinjstvu kada je bila primorana da ode na operaciju kukova. Saturn se tiče strahova, stidljivosti i strogoće, tako da se u mladosti suočavala sa velikim teretom, iskušenjima ali i niskim samopouzdanjem. Želja za uspehom bila je jača od svega, te je zahvaljujući podršci porodice uspela da postigne rezultate na kojima mogu da joj pozavide mnogi estradni umetnici. U njenom natalnom horoskopu veoma je naglašena konjunkcija Meseca i Jupitera u znaku Device što pokazuje veličinu njene duše ali i zaštitu više sile. Dragana Mirković je miljenica univerzuma i rođenjem je dobila dar zahvaljujući kojem je uspela da ostvari svoje snove. Veliki je perfekcionista te se trudi da svaki posao isplanira do najsitnijih detalja.

 

 

Ne voli da se upušta u bilo koji vid saradnje ukoliko ne postoji detaljano razrađen plan. Mesec u Devici označava njenu veliku pedantnost tako da porodično gnezdo u kojem živi mora da odiše čistoćom i dobrom energijom. Zagrljaj Meseca i Jupitera doneo joj ogromnu popularnost i bogatstvo, ali i sklonost ka gojaznosti te joj savetujem da iz shrane izbaci slatkiše, šećer i brzu hranu. Za nju je svaki post lekovit tako da joj preporučujem da svake godine posti koliko god može da podnese, ali i da se redovno ispoveda i pričešćuje. U astrološkoj simbolici planeta koja se tiče grla i pesme je Venera. Ona se u pevačicinom horoskopu smestila u znak vatrenog Strelca što znači da joj u sudbinskom kodu zapisano da peva po celom svetu i da se za njeno ime zna van granica zemlje u kojoj je rođena.

 

Horoskop slavne pevačice je takav da se jasno vidi kako će njena deca da budu izuzetno uspešna u svetu umetnosti posebno ukoliko se budu odlučili za profesionalno bavljenje muzikom. Zvezde pokazuju da će Dragana i suprug Toni još dugo godina uživati u harmoničnoj bračnoj zajednici. Posmatrajući aktuelne planetarne tranzite vidim da je Saturn još od kraja 2017. godine u Draganinom znaku Jarca. Pred njom je period u kom će da se povuče iz javnosti jer je premorena od posla. Preko su joj potrebni mir, tihovanje i uživanje u plodovima svog rada. S vremena na vreme objaviće po neki singl, ali sve što bude starija, težiće ka povlačenju sa muzičke scene.

Astrolog Velimir Remić

Foto: Gloria.rs