ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU SEVERINI?


Pevačica Severina Kojić izaziva pažnju svojom pojavom gde god da se pojavi. Lepota, upornost, tvrdoglavost ali i sklonost ka hedonizmu u svakom obliku, njene su osnovne karakteristike. Šta je sve zapisano u natalnom horoskopu popularne pevačice, otkrio nam je jedan od naših najpoznatijih astrologa i pisaca Velimir Remić. „Seve je rođena u znaku zemljanog i domaćinkog Bika odnosno Sunce joj se nalazi u desetoj kući karijere, dok su joj podznak i Mesec smešteni u vatrenom Lavu, tako da nam je astrološki poptuno jasno zbog čega je izabrala da se bavi pevanjem. Zbog jakog podznaka i Meseca koji se odnosi na popularnost, ona će uvek da bude u žiži interesovanja javnosti i sa lakoćom će da vlada masama. Svojom čarobno pozitivnom energijom privlači ljude i nju je nemoguće ne voleti.

Sposobna je da se izbori za sve ono što joj u životu predstavlja istinsko zadovoljstvo. Ponekad je samoj sebi teška, a ima i onih koji je doživljavaju na veoma pogrešan način. Teško joj pada kada čuje neistine o sebi, ali je zahvaljujući pevačkoj karijeri naučila da se nosi sa zlim jezicima i medijskim spekulacijama. Severina je rođena da bude muzička kraljica. Voli da izgleda moderno i glamurozno. Sva treperi kada joj drugi aplaudiraju i kada joj upućuju iskrene komplimente. Astrološki gledano, nju više opisuje vatreni podznak nego sunčani znak u kom je rođena. Sa harizmom koju je dobila na rođenju može da ostvari sve svoje snove. Pevačicino najjače oružje su iskrenost i osmeh. Ne voli da pokazuje svoje slabosti, tako da u trenucima ličnog nezadovoljstva voli da se povuče i tihuje.“, kaže naš poznati astrolog i dodaje:

 

 

 

„Planeta koja vlada njenim znakom Bika je Venera i ona se tiče lepote, umetnosti, harizme, snezualnosti i erotičnosti kojom zrači šarmantna pevačica. Za Severinu ne postoje nepremostive prepreke. Mana joj je to što ponekad ume da ide glavom kroz i što voli da tera inat. Važno je da nauči životnu lekciju koja se odnosi na popustljivost u pojedinim životnim situacijama i da shvati da ne može uvek sve da bude baš onako kako ona hoće. Njoj je veoma važno da se oseća slobodno i da je niko ne kontroliše niti ispituje gde je i sa kim bila, te šta je radila. Veliki je gurman i pobornik domaće organske hrane. Seve voli prirodu, reke, šume, seosku idilu i odmor daleko od očiju javnosti. Njen znak Bika u astrološkoj simbolici vezujemo za selo, tako da je zanimljivo i to što je svojevremeno snimila veliki hit „Ja sam djevojka sa sela“. Zanimljivo je postavljeno i njeno dvanaesto astrološko polje koje se odnosi na tajne. Naime, ta natalna kuća joj je u znaku vodenog i kardinalnog Raka. Vladar tog znaka je Mesec koji se smestio u njen podznak Lava odnosno u prvo polje horoskopa koje se odnosi na njenu ličnost. Zbog ovakve pozicije vladara polja tajni, Severina nije uspela da sakrije svoju intimu zbog koje je izbio i veliki skandal 2004. godine. Kojićeva ima sedmo polje životnog horoskopa u znaku Vodolije, a Uran kao vladar smešten je u znaku braka i partnerskih odnosa tačnije u Vagi. Uran je razvod, a Vaga je brak tako da je moralo da dođe do propasti prve bračne zajednice.“, ističe Remić i nastavlja sa zanimljivim tumačenjem Severinine natalne karte.

 

„Nakon prvog neuspelog braka, šansu je dala još jednom Srbinu koji je predstavljen njenim devetim poljem horoskopa. Naime, to je horoskopska kuća koja se tiče drugog braka, a koja joj počinje u znaku Riba. Vladar je planeta Neptun koja se smestila u znak Strelca. Strelcem vlada Jupiter koji se ugnezdio u Jarcu, dok je Saturn kao vladar Jarca svoje mesto pronašao u Blizancima. To znači da je morala da upozna muža koji je poreklom iz inostranstva. Sadašnji suprug je iz Srbije što predstavlja inostranstvo u odnosu na njenu zemlju rođenja. Vidljivo je i to da je on druge vere, a Jupiter iz Jarca nam pokazuje da je reč o Srbinu, a Saturn u Blizancima otkriva nam da je mlađi od nje. Blizancima vlada planeta Merkur koja joj se nalazi u sportskom znaku Ovna, pa kad sve kockice složimo dobijamo konačnu sliku mladog fudbalera u kojeg se pevačica silno zaljubila i sa kojim je ušla u bračnu zajednicu. Njen suprug Igor je rođen u znaku Lava. Dakle, Sunce mu je u smešteno u znak Lava. Sunce je njegov otac, a Lav je estrada. Iz tog položaja vidimo da je on sin poznatog pevača. Kada uporedim njihove horoskope, dobijam vrlo zanimljivu sliku. Naime, Igorovo Sunce je u Lavu, a njen je Mesec u istoimenom znaku. To znači da imaju konjunkciju Sunca i Meseca što predstavlja pravu sliku muža i žene koji se savršeno slažu, vole i međusobno poštuju.“, kaže Velimir i prognozira veoma pozitivne događaje bračnom paru Kojić.

 

 

„Sa dolaskom jeseni i zime, Severina i Igor bi trebali da porade na potomstvu. Ulazak Jupitera u njeno peto astrološko polje koje se odnosi na decu, označava početak veoma dobrog ciklusa u kom pevačica može da postane majka po drugi put i na svet donese prelepu devojčicu. Naime, Jupiter iz njene pete kuće biće u veoma moćnom vatrenom trigonu sa njenim podznakom i Mesecom pa bi Kojići u 2019. godini mogli da dobiju dete. Da bi uspešno iznela tu trudnoću, Severina treba strogo da miruje, da se povuče sa scene i okrene duhovnosti. Takođe dobro će da joj dođe i promena životnih navika. Planeta Uran ove 2018. godine pravi aspekt konjunkcije sa njenim Suncem u Biku što joj donosi tenziju, nemir, nervozu i pružanje otpora. Pred sam kraj ove godine, počeće mnogo pozitivniji period za ostvarenje njihove želje koja se odnosi na dobijanje deteta. Do sada se to nije moglo ostvariti zbog toga što je tranzitni Saturn iz petog polja prošle godine bio u lošem aspektu – opoziciji sa njenom Venerom i Marsom u Blizancima što je proizvelo pobačaj koji je psihološki veoma teško podnela. Pred Severinom i Igorom je izuzetno plodan period koji treba da iskoriste za vantelesnu oplodnju zahvaljujući kojoj bi ovog puta trebalo da postanu srećni i ponosni roditelji.“, zaključio je naš popularni astrolog Velimir Remić.

Autor: Marija Dejanović/Kurir/Webastrolog.info  Foto: Gloria.hr