ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU LEPOJ BRENI?


U ekskluzivnom razgovoru za Kurir, poznati srpski astrolog i pisac Velimir Remić otkrio je detalje iz životnog horoskopa jedne od najvećih muzičkih diva na Balkanu Lepe Brene, koja je rođena u znaku  miroljubive, pravedne i diplomatične Vage koja pleni svojom dobrotom i harizmom. Još od malih nogu bila je svesna svoje posebnosti i prefinjenosti, te je znala je kojim putem treba da krene kako bi ostavila neizbrisiv trag na planeti Zemlji.

 

„Osim što joj se natalno Sunce nalazi u Vagi, ona ima podznak ali i Mesec u istoimenom znaku što samo pojačava osobine tog vazdušnog znaka koji se osim lepote, umetnosti i partnerskih odnosa tiče i javnosti. Ako neki ljudi misle da je Brena slučajno krenula u plovidbu muzičkim vodama, onda se varaju. Popularnoj pevačici je u astrološkom kodu zapisan ogroman estradni uspeh koji će neprekidno da postiže i u budućnosti. Planeta koja je izuzetno dominantna i za nju važna je Venera. U natalnoj karti Lepe Brene, Venera je smeštena u znak mistične, magnetične i istrajne Škorpije koja pokazuje da ona ima mogućnost velike regeneracije posle životnih padova i slomova koje je doživela u prošlosti. Planeta Venere tiče se grla, ljubavi i pesme te je upravo zbog ove planetarne postavke snimila brojne hitove među kojima su i tužne pesme posvećene svima koji su se bar jednom u životu suočili sa ljubavnim brodolomima i tugom nakon emotivnih slomova, raskida i preljuba. Savetujem joj da i ubuduće posebnu pažnju posveti baladama jer će na taj način poptuno ispoštovati simboliku natalne Venere koja osim muzičkog uspeha oslikava i novčane dobitke. Zbog napetog aspekta Venere sa Uranom u Lavu u polju karijere nije poželjno da mnogo eksperimentiše sa modernim muzičkim stilovima.“, kaže Remić i dodaje:

 

„Lepa Brena je ljudski anđeo i blago ljudima kojima je ona prijatelj i saradnik. To je stvorenje koje uživa da pomaže ljudima u stanju potrebe ali i svakome ko se nađe u bilo kom životnom problemu. Odana je, verna, nežna i vrlo osećajna supruga i majka. Bole je nepravda i tuđa patnja. Da može, učinila bi da se mir zacari u svim područjima koja su zahvaćena ratnim strahotama. Brena je rođeni ambasador mira te ne treba da nas čudi što često u svojim javnim nastupima spaja ljude trudeći se da sruši političke barijere zbog kojih su narodi bivše Jugoslavije najviše propatili devedesetih godina prošlog veka. Ne voli da se sukobljava niti da ulazi u konflikte kako privatno, tako ni poslovno. Uvek teži ka mirnom i diplomatskom razrešenju svake neprijatnosti u životu. Uživa da miri zavađene strane. Ona se oseća veličanstveno kada usrećuje one koje voli. Zbog Meseca u Vagi, pevačica voli glamur i njen životni prostor mora da bude uređen sa stilom jer joj je veoma važno da oseti mir u prostorijama gde provodi najviše vremena. Veliki je perfekcionista i insistira na kvalitetu u svakom segmentu života.“, kaže astrolog Velimir i objašnjava zašto je Brena toliko voljena i uspešna u životu.

 

„Gospođa Živojinović ima u svom horoskopu egzaktan vatreni trigon između Jupitera iz znaka Strelca i fiksne kraljevske zvezde Regulus koja je smeštena na dvadeset i devetom stepenu znaka Lava u njenom polju karijere. Estrada je povezana sa istoimenom znakom, a njena deseta kuća horoskopa jasno oslikava Breninu želju da bude u centru pažnje i da se dopadne širokim narodnim masama. Ona voli kada joj se drugi dive i njena popularnost nikada neće biti dovedena u pitanje. Osim premoćnog vatrenog trigona Jupitera i Regulusa, folk zvezda ima i Fortunu u prvom polju Vage tako da je Brena kosmički miljenik koji je zaštićen istoimenom tačkom sreće koja je položena u njenom podznaku. Zanimljivo je da dodam i to da je snimila pesmu „Srećna žena“, a to nikako nije puka slučajnost u njenom životu. Fortuna u Vagi označava ženu koja je istinski srećna i zadovoljna svojim životom.“, istakao je popularni astrolog.

Zanimalo nas je kako će planete poznatoj pevačici da budu naklonjene u godinama koje dolaze.

„Već od druge polovine 2018. godine počinje veoma plodan period kada je reč o Breninom polju finansija. Jupiter iz Škorpije biće ove godine u napetom aspektu sa Uranom u Lavu u njenom polju karijere pa joj preporučujem da preispita odluke koje se odnose na udružena poslovna partnerstva. Ona je rođena da bude samostalni igrač i sve što bude starija težiće ka nezavisnosti u sferi privatnog biznisa. Od septembra 2018. imaće veoma dobre aspekte za putovanja, kupoprodajne aktivnosti kao i za organizaciju velikih koncerata kojima će da se posveti u mesecima koji dolaze. Tokom oktobra, novembra i decembra trebalo bi da izda pesme koje će da izazovu veliku medijsku pažnju, a koje će da budu odlično prihvaćene kod publike širom meridijana. Pred pevačicom je izuzetno plodno leto kao i jesen ove godine. Ovim putem joj savetujem da izbegava prekookeanska putovanja tokom celog januara 2019. godine, a posebno posle Božićnih praznika kada treba da miruje i izbegava odlazak u Ameriku. Sledeće godine moći će da završi neka poslovna partnersta kojima sada nije zadovoljna. Lekcija koju treba da nauči odnosi se na voljenje same sebe, ispoljavanje svih emocija bilo da su one negativne ili pozitivne, kao i opraštanje licima koja su je na bilo koji način povredila. Takvo ponašanje i stil života omogućiće joj dobro zdravlje i dugovečnost. Sa ulaskom Jupitera u znak Strelca pokrenuće se još veći muzički uspesi u Breninom životu, a kada je reč o nastupima imaće fantastične turneje po inostranstvu o kojima će dugo da se priča. Vidim joj mnogo obaveza  i putovanja u 2019. pa će više biti u avionu nego u toplini svoje kuće.“, prognozira Velimir Remić i ističe:

 

„Što se tiče privatnog života slavnoj pevačici će da cvetaju ruže. Doživeće prelepe trenutke preko supruga i dece koji će na sve načine da se trude da joj ulepšaju svakodnevicu i da je obraduju sitnicama koje život znače. Još uvek nema naznaka da će se u skorije vreme neki od njenih sinova oženiti, ali ono što je najvažnije u svemu je da će Brena dočekati unuke i biti najsrećnija baka na svetu. Astrološki vidim bračnu stabilnost i savršenu kompatibilnost između Brene i Bobe koji su fenomenalan ljubavni spoj.“, zaključio je srpski astrolog.

 

Posmatrajući Brenin numeroskop, ovo joj je godina u znaku broja pet koji je ekvivalent planeti Merkur koja se simbolički odnosi na putovanja, sastanke, potpisivanje značajnih ugovora kao i na kupoprodajne aktivnosti. Imaće mnogo prilika za nova poznanstva iz kojih će da se rode nova prijateljstva kao i poslovna partnerstva. Zbog brojnih obaveza, pevačica neće imati mnogo vremena za opuštanje, ali će već sledeće godine da uživa u brojnim čarolijama koje će život da joj servira.

Izvor: Kurir.rs