URADITE TEST I NAUČITE NEŠTO VIŠE O SEBI


Naša podsvest ima mnogo tajni i zna više o nama nego mi. Ali bez obzira na to koliko osoba pokušava, ne može kontrolisati taj proces. Izraelski umetnik Noma Bar voli eksperimentisati u svom radu sa negativnim prostorom. Ovo je tehnika u kojoj pozadina slike stvara zasebnu sliku.

Zbog toga dela Nome Bara koriste psiholozi u svojim dijagnostičkim aktivnostima. Uostalom, uz pomoć tih ilustracija možete pogledati u podsvest neke osobe i saznati puno detalja o njenoj ličnosti, piše Zen magazine. Predlažemo da prođete kroz ovaj jednostavan test, koji će trajati samo 1 minut. Pogledajte sliku i recite nam šta ste prvo videli.

Kokošku

Ako je kokoška bila ono prvo što ste videli, to znači da je vaš mozak savršeno fokusiran na male detalje. Možete uočiti svaki detalj, ali često ne možete sastaviti celu sliku. Vi ste perfekcionista po prirodi i spremni ste beskonačno poboljšavati ono što ste započeli. Verovatno ste dobri u egzaktnoj nauci.

 

 

 

Devojka sa crvenim usnama

Ako ste prvo uočili siluetu devojke sa crvenim usnama, to ukazuje na vašu odlučnost. Vi ste maksimalist i niste navikli na ograničavanje. Ipak, često nemate strpljenja za provođenje svojih planova. Nakon što izgubite zanimanje za jedan zadatak, lako se prebacite na sledeći. Ljudi poput vas su dobri matematičari.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr