×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Letnja sezona je savršeno vreme za stvaranje očišćenog energetskog prostora u našim domovima. Leto je savršeno vreme za dubinsko čišćenje i resetovanje energije, jer je naš dom naša oaza. Takođe, leto je idealno vreme za dodavanje nekih Feng šui elemenata u naš dom. 

Feng šui je drevna kineska umetnost i nauka koja se vrti oko prakse prostornog uređenja i orijentacije u odnosu na tok energije. Prema Feng šui principima, letnja sezona je povezana sa elementom vatre koji je snažna i robusna jang energija.

Ova energija prouzrokuje našu strastvenu i pokretnu stranu, i inspiriše nas da budemo sigurni. Feng šui stručnjaci veruju da, iako ako stvorimo u domu preveliku količinu ove vatrene energije, to može učiniti da se osećamo agresivno i nadraženo. Dakle, važno je da održimo ravnotežu.

Eksperti takođe veruju da je letnje vreme povezano sa našom energijom koja se fokusira na to kako nas drugi vide ili na "slavu i reputaciju". To znači da je vreme kada smo svesniji prepoznavanja i poštovanja koje želimo dobiti od onih oko nas.

Deo našeg doma koji je u skladu sa sektorom slave i reputacije prema Feng šuiju je zadnja i srednja oblast naše kuće (u odnosu na ulaz). 

Postavite dekor u crvenoj boji u ovom odeljku, čak i sveće u ovom području doneće toplinu i "vatru".

Uverite se da je sve organizovano tako da se energija može slobodno kretati.

Dodajte biljke kao što je bambus za finansijsko bogatstvo.

Postavite nagrade ili trofeje na vidno mesto.

Dodajte kristale kako biste doveli kreativnost u svoj prostor.

Dodajte biljke koje čiste vazduh u atmosferu vašeg doma. Da biste svom domu dali svež vazduh koji je potreban, pokušajte da dodate nekoliko bilajka koje će vaš prostor učiniti svežim. Ove biljke će takođe doprineti visokim nivoima kiseonika.

Pustite prirodno svetlo u svoj dom. Uverite se da vaš prostor ima puno prirodnog svetla, jer to može dovesti do pozitivne energije u vaš prostor.

Koristite vodene elemente. Ako fontanu ne možete da postavite u svoj dom pokušajte da postavite slike vode u ovom delu kuće kao što su slike vodopada, reke, itd. Kao što je voda čista i pokretna, takve će biti i vibracije vašeg doma.

Igrajte se kristalima. Viseći kristal u vašoj kući može da odražava svoj pun spektar boja kada je obasjan sunčevim zracima.

(Zenskimagazin.rs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner