Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

ETERIČNA ULJA U SLUŽBI ZDRAVLJA I LEPOTE

Danas smo toliko odvojeni od prirode da je neophodno da donesemo prirodu u svoj dom. Eterična ulja su čista energija i vibracija biljaka tako da nam pomažu da postignemo psihičko, fizičko i emotivno zdravlje.

ODABERITE SLONA I SAZNAJTE ŠTA TREBA DA MENJATE U ŽIVOTU

Odaberite slona koji vam se najviše sviđa. Onaj kojeg odaberete nosi vam poruku o tome šta treba da promenite i usvojite u svom životu kako bi krenuli putem sreće i napretka.

LJUDI ROĐENI U FEBRUARU POTPUNO SU DRUGAČIJI OD OSTATKA SVETA

Osobe rođene u februaru su iskrene, originalne i tajanstvene. Vole da pomažu drugima i da uče iz svog iskustva. Otkrijte šta ih sve karakteriše:

TEST: ONO ŠTO PRVO VIDITE NA FOTOGRAFIJI OTKRIVA SKRIVENE STRANE VAŠE LIČNOSTI!

 Inteligencija se ne odnosi samo na domišljatost i sposobnost brzog rešavanja matematičkih zadataka. Postoje različite vrste inteligencije, a o emocionalnoj inteligenciji se u poslednje vreme posvećuje sve više pažnje. To je zapravo sposobnost razumevanja svojih osećanja i osećanja drugih ljudi.

TEST: ODABERITE ČAROBNU POSUDU KOJA ĆE OTKRITI TAJNU VAŠE DUŠE!

Sve što trebate učiniti je odabrati jednu čarobnu posudu koja vas najviše privlači, a vaš će izbor otkriti tajnu vaše duše. Ako ste odabrali …

MATIČNI MLEČ, LEK NAD LEKOVIMA: OSLOBAĐA BOLESTI, JAČA IMUNITET, OPORAVLJA CELO TELO!

Matični mleč je poznat od davnina - dragocen i redak, čuvao se kao tajna lepote plemkinja. Kinezi i Rusi već odavno istražuju delovanje matičnog mleča i do sad su otkrili mnogo čudesnih svojstava ovog prirodnog leka. Matični mleč jedan je od najlekovitijih pčelinjih proizvoda. Njegova lekovitost pomaže kod mnogih bolesti, a nutricionisti ga smatraju najsavršenijom namirnicom na svetu. On leči, hrani i revitalizuje telo.

//