ZNAČENJE I POREKLO IMENA TEODORA

Ime Teodora je ženski oblik imena Teodor i na grčkom ima isto značenje kao naše domaće ime Božidar. Tea i Dora su izvedena od ovog imena.

KAKO PRONAĆI PRAVU LJUBAV?

Dve stvari su ključne za pronalazak prave ljubavi! Kada ovakvu ljubav doživite, znaćete da je to ono što ste čitavog života tražili...

PRASTARA JAPANSKA METODA LEČENJA: SVAKI PRST OZNAČAVA NEKI ORGAN

Za one koji nisu čuli za džin šin džucu, drevnu japansku veštinu i filozofiju, vreme je da je upoznaju. Reč je o delu alternativne medicine koja se zasniva na prstima šake, a čiji je zadatak da preko važnih tačaka na prstima izbalansira energiju tela koja je bitna za fizičko i emocionalno zdravlje organizma.

OVA METODA RUSKOG LEKARA POMAŽE KOD POREMEĆENOG RADA ŠTITNE ŽLEZDE

Iako je štitna žlezda mala, veoma je važna za vaš organizam, jer proizvodi hormone koji utiču na svaku ćeliju, tkivo i organe u telu. Ruski doktor Igor Knjazkin je otkrio način koji ima najveći efekat u lečenju štitne žlezde. Crveni luk je u ovom slučaju spas.

OVA ČETIRI MESTA U KUĆI SU NEGATIVNA I DONOSE NOVČANU OSKUDICU

Mnogi od nas radije drže gotovinu i ušteđevinu kod kuće, a ne u banci, međutim, možda niste ni znali da postoje određena mesta u kući i stanu na kojima ne bi trebalo da držite svoj novac. Kako savetuju ezoteristi i stručnjaci za Feng Šui, mesto na koje odlažete novac treba da bude dovoljnu skriveno da provalnici ne mogu lako da ga nađu, ali "skladište" dragocenosti trebalo bi da bude i energetski snažno.

IZA VRATA SE KRIJE VAŠA BUDUĆNOST: IZABERITE BOJU I SAZNAJTE ŠTA VAS OČEKUJE

Svi žele da znaju šta im donosi budućnost. Ovaj test će vam pomoći u tome. Samo odaberite vrata i otkrijte šta vas čeka.