Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

IZABERITE JESENJI BUKET I SAZNAJTE ŠTA ĆE SE DOGODITI SLEDEĆE SEDMICE

Predlažemo da odaberete jedan od raskošnih jesenjih buketa kako biste znali šta će vam se dogoditi sledeće sedmice. Dopustite intuiciji da vas vodi!

ODABERITE SLIKU I OTKRIJTE ŠTA LJUDI MISLE O VAMA!

Ovaj test će vam pomoći da otkrijete šta drugi misle o vama. Pre nego što odaberete sliku, prekrijte oči i nekoliko puta duboko udahnite i izdahnite. Zamislite da se nalazite na mestu okruženi ljudima. Otvorite oči. Pogledajte kolaž ne razmišljajući dugo, odaberite prvu sliku koja vam se sviđa.

AKO IMATE NEKE OD OVIH OSOBINA, ROĐENI STE SA PRIRODNO POVIŠENOM FREKVENCIJOM

Ceo univerzum je velika zamršena mreža koja povezuje sve što postoji. Tako je kreirana i kolektivna svest. Svako biće vibrira na sopstvenoj frekvenciji koja dolazi iz duše. Što je viša frekvencija to je moćnije biće.

OTERAJTE JESENJU DEPRESIJU I PODIGNITE RASPOLOŽENJE DO MAKSIMUMA

Sa prvim danima jeseni i tmurnijim danima, raspoložeje počinje da opada. Kako da se izborimo da tim stanjem zna ruski psiholog Mihalkov.

TIBETANSKI TEST: RADI SE SVAKIH 5 GODINA, A TAČNOST JE NEVEROVATNA

Isključite logiku, opustite se, i pokušajte da odgovorite na ova tri pitanja koja se igraju našim podsvesnim. Probajte takođe da ne razmišljate previše o odgovorima – samo recite ono što vam prvo padne na pamet. Odgovore možete i da zapisujete. Na kraju testa, naučićete nešto važno o sebi, piše sajt BrightSide.

ODABERITE KUĆU KOJA VAM SE SVIĐA I OTKRIJTE VAŽNE ASPEKTE SVOJE LIČNOSTI

Kuća koja vam se najviše sviđa mogla bi odražavati važne aspekte vašeg života i ličnosti. Koja kuća vam se najviše sviđa?

Ako ste odabrali:

//