EVO ZAŠTO JE VAŽNO DOBRO SE NASPAVATI

Spavanje je bitan deo našeg života. Dok smo budni, postepeno se narušava fiziološka ravnoteža u organizmu, pa je spavanje nužno kako bi se ta ravnoteža ponovo uspostavila. Procenjuje se da današnje stanovništvo svaku noć spava u proseku sat vremena manje nego što je neophodno.

OVO SU OSOBINE PO KOJIMA SE PREPOZNAJU ROĐENI U JANUARU

Januar je početak godine, mesec praznika i slavlja, a evo šta su zajedničke crte osoba rođenih u prvom mesecu!

KINESKA ASTROLOGIJA: ŠTA NAM DONOSI 2019. GODINA ZEMLJANE SVINJE?

Prema kineskoj tradiciji 2019. godine ušli smo u period koji se simbolički odnosi na godinu zemljane svinje. Kao simbol, zemljana svinja najčešće se povezuje s napredovanjem, srećom i dobrim mogućnostima i šansama za uspeh. Kineska Nova godina u ovom znaku, počeće 05. 02. 2019. godine i trajaće sve do 24.01.2020.

NOSTRADAMUSOV KRUG OTKRIVA BUDUĆNOST, SLUČAJNOSTI NE POSTOJE!

Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, bio je astrolog, lekar i alhemičar, ali postao je poznat celom svetu, zahvaljujući svojim proročanstvima. Njegova predviđanja su se ostvarivala, obistinjuju se i dan-danas, sa izuzetnom preciznošću.

ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU NATAŠI BEKVALAC?

Sa kakvim će se sve izazovima Nataša Bekvalac suočavati na svom životnom putu, otkriva jedan od naših najpoznatijih astrologa Velimir Remić koji kaže da je popularna pevačica rođena u znaku lepe, mirne i diplomatične Vage koja poslednjih deset godina intenzivno trpi žestoke udarce sudbine. Njen podznak je u zemljanom znaku Device, a planeta Merkur smestila se tik do Plutona u Vagi što nam ukazuje na ličnost koja ima čarobnu harizmu sa kojom će u životu moći da ostvari sve što poželi.

ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU ŽELJKU JOKSIMOVIĆU?

U trenutku rođenja Željko Joksimović dobio je veoma zanimljivu astrološku postavku planeta u životnom horoskopu. Rođen je u znaku zemljanog i veoma talentovanog Bika sa podznakom u vatrenom Lavu koji pretenduje da uvek bude u centru pažnje i da mu drugi aplaudiraju. Vladar podznaka je Sunce koje se smestilo na samom vrhu desete astrološke kuće koja se tiče statusa i ugleda. S obzirom da znakom Bika vlada planeta pesme Venera koja se smestila u vazdušni znak Blizanaca, ne treba da nas čudi što je Joksimović postao mega popularan kroz muzičko stvaralaštvo koje mu je sudbinski namenjeno.