×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Ako još niste imali dodira sa tako fenomenalnim proizvodom kao što su semena čija, ovaj članak će vam pomoći da upoznate sve njegove  prednosti. One su neprevaziđen proizvod u cilju smanjenja težine, moćan su izvor kalcijuma, omega-3 masnih kiselina i antioksidanata.

Paprika je jedna od najpopularnijih vrsta povrća u svetu, a uz to ju je lako i uzgojiti. Svaki vrt u koji se zasadi obogaćuje širokom paletom sorti i boja koje variraju od zelene, žute, narandžaste, crvene, ljubičaste ili smeđe. Jedan od razloga zašto je omiljena je i njen ukus zbog kojeg je deo mnogih sirovih i kuvanih jela te predstavlja nezamenljiv začin.

Dinja je jednogodišnja zeljasta biljka, koja se ubraja u porodicu Cucurbitaceae i samim tim se smatra povrćem. Naziva se jos dina, melon, pekun,pipin i pepun. Međutim mnogi dinju smatraju voćem. Dinja vodi poreklo iz Azije i Afrike. Vrlo verovatno da je još pre više hiljada godina preneta i u druge krajeve sveta.

Letnja sezona je savršeno vreme za stvaranje očišćenog energetskog prostora u našim domovima. Leto je savršeno vreme za dubinsko čišćenje i resetovanje energije, jer je naš dom naša oaza. Takođe, leto je idealno vreme za dodavanje nekih Feng šui elemenata u naš dom. 

Ako tokom leta ne možete noću da zaspite zbog velike vrućine, verujte da niste sami! Iako volimo leto zbog odlazaka na plažu, ledenih voćnih koktela i lagane i lepršave odeće, ponekad poželimo da zima što pre dođe zbog problema koje izaziva visoka temperatura. Ovo se najviše odnosi na noćni period.

Živa na termometru se polako penje, što mnogima izaziva probleme u svakodnevnim aktivnostima. Znojimo se, iscrpljeni smo i uznemireni. Evo šta treba da uradite da biste lakše "preživeli" velike vrućine, bez obzira na to gde se nalazite.