×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

U vreme mlađaka dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi mesec daje pojačanu intuiciju, što može biti veoma korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti sa odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mladina period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Mnogi kalendari će fazu mladog Meseca pokazati kao zacrnjeni mesec (mrtvi mesec), pokazujući time da se Mesec ne može videti po noći jer se nalazi između Zemlje i Sunca. Novi, mladi Mesec je povezan sa počecima i s povećanjem svesti. To je dobro vreme za planiranje, započinjanje novih projekata i poduzetništva. Isto tako to je dobro vreme za čišćenje i razbijanje loših navika. Na psihičkom nivou muškarci osećaju Mlad Mesec jače od žena. U ovo vreme zemlja počinje udisati.

Ovaj test otkriće određene delove vaše ličnosti, što uključuje vaš način delovanja i razmišljanja a dobićete o korisne savete koji će vam doneti sreću u životu!

Vi samo trebate odabrati jednog od ovih slonova i otkrićete šta je to!

Jednostavno je. Samo pogledajte ovih šest ogrlica i odaberite onu koju vam najviše sviđa. Ispod ćete naći opis svoje ličnosti u zavisnosti od toga koju ste ogrlicu odabrali.

Trebate li se zabrinuti ako ne odgovorite tačno na ovih 5 pitanja? Na sledećih pet pitanja morate odgovoriti odmah. Ne smete odugovlačiti, odgovorite na svako u roku od 5 sekundi.

Ovaj test će vam reći šta želite u svom životu. Samo pogledajte sliku i ono što prvo ugledate daće vam odgovor.

 Što ste prvo ugledali?