PROGNOZA AMERIČKOG ASTROLOGA: EVROPA U RATNOM PLAMENU, AMERIKA NA IVICI PROPASTI!


Džoni Patri je motivacioni govornik i učitelj iz Teksasa. Mnogi je smatraju jednom od najpriznatijih astroloških savetnika u Americi, a njena predviđanja, knjige i magazini poznati su široj čitalačkoj publici na engleskom govornom području. Stečeno znanje iz oblasti psihologije uspešno kombinuje sa astrologijom, dajući precizne i konstruktivne savete klijentima kako bi pronašli izlaz iz začaranog kruga.

U nastavku vam donosimo njena predviđanja za svet u 2019. godini.

Godina 2019. biće veoma teška za Sjedinjene Američke Države i njenog predsednika Donalda Trampa. Posmatrajući uporedne natalne karte SAD-a i predsednika Trampa, Džoni je primetila veliku netrpeljivost, opstrukcije, pa će tako Tramp imati velikih problema u komunikaciji kako sa saradnicima tako i sa drugim državama.

Tokom leta doći će do velikih problema u američkoj administraciji, kao i u odnosima sa predsednikom koji će biti veoma drzak i besan. Ponašaće se samovoljno što će razljutiti vladare iz senke. Najviše problema biće u trgovini i transportu sa drugim zemljama. Posmatrajući natalnu kartu Kine i Amerike, jasno se vide problemi, trgovinski ratovi, teška i zapaljiva retorika, posebno od strane američkog predesednika. To bi moglo da ugrozi diplomatske odnose ove dve zemlje ali i dogovore koje su postigli.

 

 

Kada je reč o Turskoj, Patri predviđa ekonomske probleme, krizu vlasti, a sličan scenario desiće se i u Nemačkoj, koja će se suočiti sa nasiljem na ulicama, odnosno sa pobunama i demonstracijama. Problemi u Francuskoj će se nastaviti i u ovoj godini, a predsednik Emanuel Makron je prisiljen da neke stvari ignoriše kada je reč o protestima žutih prsluka koji traju mesecima. Rat će divljati na ulicama Francuske, tvrdi poznata astrološkinja iz Teksasa. Kada je reč o natalnim kartama Rusije, Indije, Brazila i Engleske, Patri naglašava da u njima nema nagoveštaja velikih problema, te da će predsednici istoimenih zemalja imati podršku naroda koji ih je izabrao.

Pripremila: Vesna Remić