PREDVIĐANJA IRANSKOG VIZIONARA MOHSENA NORUZIJA ZA 2019. GODINU


Iranac Mohsen Noruzi slovi za jednog od najmoćnih vidovnjka ne samo u Iranu već i u Rusiji i okolnim zemljama. Reč je o čoveku koji je svojevremeno pobedio u televizijskom takmičenju u kom su učestvovali vidovnjaci čije sposobnosti su testirane bez cenzure uživo u rijalitiju koji su pratili milioni gledalaca u Ruskoj Federaciji. Svojim predviđanjima doprineo je spasenju velikog broja ljudi. Bog mu je darovao moć da sa lakoćom čita tuđe misli, ali i da gleda zatvorenih očiju. I to nije sve, Noruzi ima sposobnost da oseća tuđe bolove. Dugačak je spisak njegovih predikcija koje su se ostvarile, a evo šta najavljuje za 2019. godinu.

 

 

 

Gostujući na popularnom  TV kanalu 5, širokom auditorijumu preneo je najnovije vizije, a jedna od značajnijih odnosi se na propast Sjedinjenih Američkih Država koje će prema njegovom viđenju izgubiti svaki uticaj u svetu. Amerika će biti sekundarna zemlja sa ogromnim unutrašnjim problemima koji će je oslabiti i trajno skloniti sa svetskog trona. Osim pobune i nezadovoljstva među ljudima, Mohsen najavljuje i tešku ekonomsku krizu u istoimenoj zemlji. Što se tiče odnosa između Rusije i Amerike, on ne vidi stabilizaciju. Naprotiv moguće je dodatno zahlađenje. Ruska Federacija u 2019. godini neće rešiti problem sa Ukrajinom te će se u toj zemlji nastaviti negativni trendovi, a posebno na istoku zemlje koji je naseljen ruskim stanovništvom. Iranski vidovnjak tvrdi da će za tri do četiri godine prestati finansiranje i interes velikih sila za državu Ukrajinu koja će u konačnici da se raspadne.

 

 

Kada je reč o Evropskoj Uniji, ona će i dalje postojati, ali će postepeno da slabi i njen uticaj će biti minoran na starom kontinentu. Njegove vizije otkrivaju da će doći do formiranje nekog novog oblika EU pa će se zemlje članice organizovati i međusobno povezivati u više ekonomskih i drugih saveza. Popularni ekstrasens najavljuje i promenu granica u nekoliko evropskih zemalja.

 

 

 

Noruzi objašnjava da je u toku Treći svetski rat koji je otpočeo 2014. godine. Za 2019. godinu najavljuje sve veću pojavu zemljotresa, vulkanskih erupcija kao i enormno visokih temperatura vazduha koje će ometati život stanovnika na planeti Zemlji. On je istakao da nema razloga za paniku i da našu civilizaciju neće pogoditi misteriozna planeta Nibiru niti će doći do smka sveta o kom bruje senzacionlistički mediji. Od 2020. godine možemo da očekujemo globalnu stabilizaciju i dosta mirniju situaciju u svetu.

www.webastrolog.info