BRITANSKI VIDOVNJAK KREJG HAMILTON: U 2018. USLEDIĆE NEZAPAMĆEN BROJ ZEMLJOTRESA U SVETU


U 2018. godini doći će do porasta seizmičke aktivnosti širom sveta, čak i na neočekivanim mestima koja su hiljadama godina bila bez potresa. Hamilton predviđa i da će se ogromna santa leda odlomiti od Antarktika te će tako uzrokovati probleme u južnim morima i učiniti ih neprohodnim. Biće mnogo požara, posebno u Kaliforniji i Australiji, kao i poplava i Kini i Indiji. Uragani na Karibima postaće snažniji i smrtonosniji kao nikada do sada.

 

Krejgovo tumačenje ovih prirodnih katastrofa povezuje sa naplatom dugova ili našim negativnim odnosom prema planeti Zemlji i celokupnom čovečanstvu, jer je uništavamo i ne poštujemo. Kako bismo to poboljšali, treba da više brinemo za okolinu, da budemo svesni njene snage i da stanemo u njenu odbranu i zaštitu kako nam se to ne bi vratilo u lošem obliku.

Predsednika Severne Koreje Kim Džong Una svrgnuće narod, a on će najverovatnije pobeći u Kinu. Amerika će biti umešana u mnoge skandale i prevare koje će da budu u vezi sa kriptovalutom Bitkoin. Teroristi će napasti jednu evropsku prestonicu, ali ovaj put iz vazduha i to hemijskim oružjem.

 

Italiju će pogoditi velika bankarska kriza, a zbog naglog pada Evra, doći će do masovnih nereda širom Evrope. Posle Bregzita, Italija i Danska će izaći iz Evropske Unije. Sedinom godine doći će do pokušaja opoziva Donalda Trampa, ali bezuspešno, nakon čega će izaći kao pobednik i postaće još popularniji. Neće doći do gradnje zida na granici sa Meksikom, ali tu će biti postavljeni senzori i dronovi koji će nadgledati državnu granicu. Desiće se veliki požar u Las Vegasu. Doći će do sukoba između Indije u Pakistana.

 

SAD će izgubiti tržište na Istoku, jer će Kina i Rusija sklopiti vojno-ekonosmki savez kao odgovor na severnokorejsku krizu i američki protektorat. Doći će do havarije na američkom brodu koji će potonuti, a posle istrage će se ispostaviti da je to bio teroristički napad. Amerika će imati problema sa inflacijom i berzansko tržište će biti uzdrmano.

www.webastrolog.info