×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Proročanstva

Naša deca biće potpuno nepripremljena za ta teška vremena – da bi se suprotstavila takvom stanju, jer roditelji danas ne uče decu strahu Božijem i stidu pred ljudima, poručuje starac Ilarion.

Nostradamus, Tarabići, Baba Vanga … To su samo najpoznatija proročanstva koja su dobila svoju komercijalnu namenu. Postoji na hiljade manje poznatih predviđanja za koja niste do sada čuli. Među tim manje poznatim su i ova četiri:

Krejg Hamilton je britanski pisac, televizijska zvezda, profesionalni vidovnjak i medijum. Autor je brojnih emisija koje imaju milionski auditorijum gledalaca širom sveta. Hamilton je javno objavio svoje vizije i prognoze za 2017. godinu koja će prema njegovim viđenjima biti turbulentna i teška. Pred nama je godina puna ekonomskih nevolja, velikih socijalnih nemira sa nasilnim posledicama i ogromnom patnjom najsiromašnijih u društvu. Hilari Klinton će se povući iz politike zbog objavljivanja dokumenata koji otkrivaju finansijsku korupciju i falsifikovanje vladinih dokumenata. Danska i Italija će napustiti Evropsku Uniju, a sa padom vrednosti evra, Italija će se naći u ozbiljnim ekonomskim problemima, kaže Hamilton i najavljuje nemire širom Evrope.

Događaji na svetskoj političkoj sceni menjaju se neverovatnom brzinom. Nakon što je Amerika dobila novog predsednika čija pobeda je šokirala svet, stižu predikcije koje se tiču raspada Evropske Unije. Američki Nacionalni savet u saradnji sa CIA objavio je „Mapu budućnosti 2020. godine“ koja predviđa nastanak Pravoslavne unije na čijem čelu će da bude Rusija.

Još kada je bio dečak, Džozef Titel je imao vizije i moć da vidi sve ono što je prosečnom čoveku nedostupno. Ulazeći u period puberteta njegova moć je sve više dolazila do izražaja, a danas je veoma cenjen vidovnjak širom sveta. Za 2017. godinu predviđa velike probleme u Japanu koji će biti suočen sa cunamijem zbog jakog podvodnog zemljotresa. U istoimenoj zemlji nastaće frka u vezi sa nuklearnim reaktorima u Fukušimi.

Prepodobni starac Lavrentije Černjigovski bio je veliki duhovnik sa darom prozorljivosti. Ostavio nam je brojna proročanstva, savete i upozorenja u vezi sa velikim iskušenjima koja će da zadese čovečanstvo. Starac je često je govorio o antihristu i rekao da će doći vreme kada će se koškati, koškati i započeti svetski rat. A u jeku rata reći će: daj da izaberemo jednog cara za ceo svet. I izabraće antihrista, glavnog „mirotvorca“ na zemlji. Treba pažljivo slušati i biti oprezan. Kada budu glasali za jednog u celom svetu, znajte da je to baš on i da ne treba glasati.