EVO ŠTA OTKRIVA POSLEDNJA CIFRA U GODINI VAŠEG ROĐENJA


Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima,  a najznačajnija je poslednja cifra. Na osnovu njega, tvrde numerolozi, možemo odrediti karakter, sudbinu i put koji nam je život namenio. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda. Primer: ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Evo koje značenje ima svaki broj ponaosob: 

Brojevi 0 i 1 - Element Metal

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije, a na tom putu ih prati velika sreća. Ovim osobama je određeno da ostavruju velike stvati u životu.

Brojevi 2 i 3 - Element Voda

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i empatiju prema drugim ljudima. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu govornicima, liderima i motivacionim trenerima. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje, što im često pomaže da se izvuku i iz najtežih situacija.

Brojevi 4 i 5 - Element Drvo

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične. Rođeni su avanturisti, pa im nikad nije dosadno. Omiljeni su u društvu i uživaju u pažnji koju dobijaju. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote. 

Brojevi 6 i 7 - Element Vatra

Rođeni pod elementom vatre sanjaju o putovanju oko sveta, a ako ulože malo napora, ova želja je lako ostvariva. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. LJubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo poverenje. Rođeni su za poslove koji uključuju putovanja i kontkt sa ljudima.

Brojevi 8 i 9 - Element Zemlja

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah. Oni gotovo nikad ne izalate iz zone komfora i u životu sve rade po određenm redu. Kod njih sve mora da bude "pod konac". Autoritativni su, pa su rođeni za vodeće pozicije.

(Magazin novosti)