OTKRIJTE SVOJ BROJ I SAZNAJTE KAKVI STE KAD VOLITE


Pojedinci uživaju u stabilnim vezama punim monotonije, dok neki vole strastveno, pa čak i nekoliko partnera u isto toliko brakova. Numerologija poznaje devet osnovnih tipova ljudi. Svaki od tih devet brojeva ima svoju vladajuću planetu, pa je stoga svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. 

Ne tražimo sve od partnera, upoznajmo prvo sami sebe i svoje realne zahteve.

Kako se računa lični broj

Lični broj dobija se sabiranjem brojeva dana, meseca i godine rođenja. Broj koji se dobije kao rezultat daljim razlaganjem na jednocifrene brojeve treba sabirati dok se kao rezultat konačno jednocifren broj. Ako ste rođeni recimo 17. jula 1980. godine, vaš bioritamski broj je 1 +7 + 0 + 7 + 1 + 9 + 8 + 0 = 33, a to je 3 + 3 = 6. Dakle vaš lični broj je broj 6.

LJubavna numerologija otkriva kakvi smo zapravo ljubavi, kakvog partnera tražimo, ali i kakvi smo mi zapravo kada volimo. Kada je ljubav u pitanju, izuzetno teško je biti objektivan. Kada izračunate svoj lični broj, saznaćete na koji način funkcionišete u ljubavnim odnosima.

Broj jedan

Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju vrlo racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ukoliko od njih očekujete da budu poslušni kao rezultat možete dobiti samo odbojnost i agresivnost. Sa jedinicom kao partnerom morate biti pažljivi i dati im dovoljno motivacije, jer su u suprotnom skloni prevari i neverstvu ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

Broj dva

Dvojke vrlo su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe, ali su u velikoj meri i materijalisti. Tako će se mnogo pre odlučiti za osobu koja će im osigurati udoban život. Oni su blage osobe sa kojima je gotovo nemoguće da se posvađate. Ukoliko iskreno vole onda su apsolutno verne i požrtvovne za svog partnera.

Broj tri

Trojke pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. NJihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema svom odabranom partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

Broj četiri

Ove osobe skolne su i vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga izuzetno rano mogu ostvariti i uploviti u njega. U životu im se može dogoditi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na velike kompromise zarad partnere i očuvanja ljubavi.

Broj pet

Petice su osobe koje teže za ljubavlju koja je za ceo život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada nemaju ljubavnog partnera i nisu emotivno ispunjeni, kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

Broj šest

Šestice su osobe koje su sklone promenama, ali nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Izrazito su nežne i osećajne, ali uvek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije osobe spremne na kompromis zarad ljubavi.

Broj sedam

Ovim osobama je ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

Broj osam

Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promjene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom celoga života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

Broj devet

Ove osobe u mladosti teže vezama sa starijim partnerima. Uvek su u nekim suprotnostima, bilo prema partneru ili okolini. Oni vole neobično i netipično u vezama i u ljubavi. Uvek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima i upuštaju se u nepoznato. Često doživljavaju razočarenja ali se i  vrlo brzo oporavljaju.

(Magazin.novosti.rs)