NUMEROLOŠKA PROGNOZA: TOKOM MAJA MESECA SVAKO ĆE DOBITI ONO ŠTO ZASLUŽUJE


Godina 2020. nosi broj 4, maj je peti mesec, pa u zbiru dobijamo devetku. Ne nebu je krst, na zemlji je haos. I kada se krst spusti na zemlju, haos nestaje, i sve se završava. Dakle, maj je mesec u kojem će ova pošast otići. To smo zaslužili – zaboravili smo da volimo, praštamo, dajemo... Svako će proći kroz ono što je zaslužio. Koji je vaš broj u mesecu maju izračunajte tako što se datum rođenja razloži i sabere. Recimo, osoba rođena 1. aprila 1971. godine je 1+4+1+9+7+1= 5, te je njen broj ovog meseca 5.

Jedinica

Doživljavate svoje nove početke kroz bolnu situaciju, ali to će za vas biti nešto bolji dani, iako to vi, analitičari, ne možete da sagledate. Pustite da se život otvori i pratite svoju intuiciju.

Dvojka

Vi ste u sudbinskom mesecu. Teško je ako ste dobili otkaz, jer treba imati sredstava da se nastavi ono što je bilo zaustavljeno. Mesec sudbe ne mora biti loš,  može vam doneti i „malu sreću“. Za "dvojke" je maj sudbinski mesec, jer su mnogi dobili otkaz i potrebno im je mnogo sreće.

Trojka

Bićete veoma emotivni i pustićete srce da radi ono što razum ne može. Budite svoji i krenite – možda ćete naći svoju sreću.

Četvorke

Vi ćete naći vremena da se malo odmorite. Mnogima se otvaraju nove poslovne mogućnosti koje bi trebalo prihvatiti i shvatiti – da drugi treba da nastave da brinu sami o sebi.

Petica

Prvi ćete izaći na ulice, u kafiće, i počećete da se družite. Ipak, i dalje budite na dovoljnom odstojanju od drugih, za svaki slučaj. Sunce će pomoći da se bolje osećate.

Šestica

Bićete „svoji“, i porodica će vam biti najvažnija. Posle prinudnog odsustva bliskosti imaćete mogućnost da odete negde sa porodicom i da se družite.

Sedmica

Trebalo bi da se smirite i da shvatite da ima i gorih stvari od ove pošasti. Mi svi u sebi imamo neki virus koji nosimo čitavog života, a potrebno je da nešto promenite u svojoj glavi i da izbacite strahove iz sebe.

Osmica

Imaćete najviše sreće od svih, jer ste to dobili svojim rođenjem. Tokom ovog meseca sredićete se i malo opustiti, posle grča koji vas je pratio u aprilu.

Devetka

Trebalo bi da se dobro osećate, i da se nadate nekim promenama u životu. Shvatićete ko je bio uz vas, a ko vam je okrenuo leđa kada vam je bilo najteže. Napravite analizu svega i odbacite sve što vam ne prija. 

Autor Zorica Cvetković / Novosti.rs