NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR 2019.


Izračunajte svoj broj i saznajte kakva vas sudbina očekuje do kraja novembra 2019. godine! Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec. 

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

U ovom mesecu morate da malo usporite u svemu. Ne smete da se nervirate, potrebno je da imate strpljenja i za one sa kojima inače teško nalazite zajednički jezik ako vam je to u interesu jer postoji mogućnost da sami sebi napravite medveđu uslugu tražeći pravdu na pogrešnom mestu. Prema pretposavljenim nemojte biti arogantni i nemojte isticati svoju sposobnost, mudrost i inventivnost, to će ih iritirati. Problemi koji se odnose na dom i porodicu izbijaju u prvi plan i vi ćete ih verovatno rešavati uz dosta lakoće, posebno ako se oslonite na savete starijih žena iz familije. Tokom ovog meseca možete poželeti da rešite stambeno pitanje ili kupite neku nekretninu, pozabavite se renoviranjem stambenog ili poslovnog prostora.

DVOJKA

Ako želite a postignete cilj morate da imate dosta nerava a to je ono što će vam nedostajati. Skloni ste promenama raspoloženja, naročito pod uticajem jedne Trojke ili neke Jedinice. Sa neparnim brojevima nećete moći baš da sačuvate novac za nešto što ste planirali da kupite, moguće je da ćete rešiti da ga potrošite na neko putovanje. Čuvajte se provokacije jedne Petice, nemojte se na ljutiti bez potrebe na one koji će vas podsticati da budete uporni u ostvarenju svojih planova. Stalni partner može biti s razlogom ljubomoran i verovatno nema mnogo poverenja u vas jer ste skloni koketiranju. Isti je slučaj i sa nekim ko bi želeo da vam priđe. Zbunjujete ljude čestim promenama raspoloženja i ako ste žena, delujete fatalno i u stanju ste da zavedete koga želite, a ako ste muškarac, možete biti skloni paralelnim vezama.

TROJKA

Predstanici vašeg znaka uglavnom spadaju u vesele i nepouzdane ali sada ćete morati da pokažete i dokažete, verovatno kako kolegama tako i porodici koliko mogu da se na vas oslone. Možda ćete povremeno biti skloni panici ili će vam se čini da vas mnogi kritikuju bez razloga, vaša preosetljivost biće izrazito naglašena ali ćete biti spremni i da u mnogim situacijama odreagujete mnogo staloženije nego što biste o inače učinili. Previše obaveza može vas učiniti nervoznim i ne bi trebalo da se izlažete ni preteranim fizičkim ni psihičkim naporima. Ljubavni problemi mogu izbiti u prvi plan. Možete biti zaljubljeni u nekoga ko će biti nešto uzdržaniji ili neće biti spreman da otvoreno priča o svoji osećanjima ali u igri će biti još neko ko će biti veoma uporan da osvoji vaše poverenje. Moguća je romansa sa nekim drugom Trojkom, Šesticom ili Devetkom.

 ČETVORKA

Ovo je mesec u kome će mnogima biti lako da vas isprovociraju. Nešto na šta ste dugo čekali, neka situcija koja će iskrsnuti krajnje neočekivano može biti povod da umesto da je iskoristite na najbolji mogući način, budete pomalo gnevni što drugi kontrolišu događaje a ne vi. Poslovni partneri, mogu izgledati nepouzdani ili vam se može učiniti da je saradnicima sve preče od poštovanja rokova što može biti povod za stres. Mogući su vanredni troškovi ali i iznenadna ponuda za posao u koji bi treabalo da uložite svo novac i vi ćete se dvoumiti. Ako budete u kontaktu sa Jedinicama ili Devetkama ili osobama koje rade za velike strane firme, moguć je odlazak na put i mnogo interesantnih susreta. Ljubavni život bi mogao biti uzbudljiv zbog iznenadnog susreta koji će vas u potpunosti izbaciti iz ravnoteže.

PETICA

Uzbudljiv mesec u kome ćete prvenstveno biti okupirani svojim finansijama ali je moguća i neka strastven avantura. Ovo bi mogao biti mesec pun raznih uzbuđenja, susreta sa osobama sa kojima imate duboke i sadržajne veze, možda delite i neke tajne, kako ljubavne tako i finansijske prirode. Nekome ste potrebni i neko je potreban vama da bi ste dobro osećali. Možete se ponašati pomalo čudno, previše autoritativno pomalo nepredvidivo. Postoji opasnost da budete preterano skloni konfliktima, posesivnosti i ljubomori. Ako imate stalnog partnera davaćete mu povod za ljubomoru a ako ste u fazi udvaranja ili na početku veze, partner neće biti siguran da li će moći da ima poverenja u vas. Pripazite, jer možete biti skloni povredama.

ŠESTICA

Mnogo toga na šta niste računali moglo bi da se dogodi kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Bilo bi dobro da razmislite o svim ponudama vrlo trezveno i da prihvatite i onu na koju niste računali da je moguća. Ako se radi o poslu sa strancima, brže bolje prihvatite taj posao jer se verovatno radi o nečemu što je za mnoge nedostižan san. Ovo bi mogao biti jedan od boljih meseci ako ste u prethodnom periodu vredno radili ili pristali na uslove jedne Trojke ili Osmice. One će vam vratiti dobrim. Moguća je romansa sa nekim ko živi u inostranstvu ili je stranac. Mlade dame Šestice mogu se zaljubiti u gospodina koji često putuje ili radi za stranu firmu, a muškarci Šestice mogu biti skloni flertu sa strankinjama.

 

 

SEDMICA

Nalazite se u mesecu kada bi mnogo toga morali da privedete kraju, da stavite tačku na sve. Da završite započete poslove, raščistite sa sobom šta zaista želite i krenete dalje. Vi ćete međutim, najverovatnije ući u neku novu kombinaciju kako poslovnu tako i ljubavnu a da nećete završiti započeto. Mnogo toga možete ostaviti nedovršeno a to će vam samo biti opterećenje i moguće je nerviranje. Pokušajte da sebi budete najbolji prijatelj i da ne mislite na druge a vi ćete upravo u želji da svima ugodite ići protiv sebe. Vaša okolina će patiti zbog stresa kome ćete biti izloženi, delimično jer i sami tome doprinosite nemogućnošću da se orpedelite za jedinu moguću varijantu. Finansijska situacija može biti prilično nepovoljna ako ne pripazite na troškove a u ljubavi budite manje isključivi i kritički nastrojeni.

OSMICA

Pokušajte da odolite pritiscima svake vrste, posebno od strane osoba koje imaju kontakt sa inostranstvom, često putuju je možete sebe dovesti u nezavidnu finansijsku situaciju. Skloni ste rizicima a pod tuđim uticajem, možete pomisliti kako vam je neki veliki novac na dohvat ruke. Sve što ima veze sa novcem za vas je toliko primamljivo, posebno ako biste zbog posla morali da često putujete. Saradnja sa osobama koje su mlađe od vas donosi rizik jer će vas poneti njihov entuzijazam. Ako ste i sami mladi i maštate o uspehu u sportu ili u okviru umestnosti, medija i na estradi, moraćete nešto da žrtvujete a rezultat može izostati. Pazite da ne budete deo društva koje je sklono porocima i svega onoga što vam može narušiti zdravlje.

DEVETKA

Ovo bi mogao biti jedan od meseci koji se pamti u kome vam predstoji mnogo putovanja i susreta sa osobma sa kojima se odlično razumete ali će vam odgovarati društvo osoba koje su mlađe od vas, inventivne i kreativne. Možete očekivati mnogo novih susreta, poznanstava sa osobama koje će vas na prvi pogled oduševiti. Trebalo bi da ovaj period iskoristite za što češće odlaske na put ili za susrete sa osobama sa kojima ste oduvek bili veoma bliski a za njih u poslednje veme nemate dovoljno vremena. Moguće da će vas pozvati nekadašnji saradnici da vam ponude da obnovite poslovne kontakte. Dobici preko rođaka mogu vas obradovati, naročito ako se radi o nekom kome ste se oduvek divili. Bićete spremni da se olako upuštate u emotivne veze koje neće drugo trajati.

Izvor: Conoplja news