NUMEROLOŠKА PROGNOZA ZA AVGUST 2018. GODINE


Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ:

JEDINICА

Trebalo bi da dovršite sve nezavršene poslove i realizujete ciljeve koje ste sebi odavno zacrtali. Imaćete dovoljno energije, motivacije i snage, naročito ako se bavite zanimanjem koje podrazumeva društveno angažovanje, a to se pre svega odnosi na jedinice koje se bave sportom. 

DVOJKА

Ovo je mesec u kojem možete da započnete mnogo toga o čemu ste prethodnih meseci razmišljali i maštali, bilo da se radi o ljubavi ili finansijama. Budite uporni i nemojte da odustajete od svog cilja, a rukovodite se instinktima a ne logikom. Trebalo bi da imate rezervni finansijski fond. 

TROJKA

Ulazite u mesec u kojem vaši talenti i kreativni potencijali mogu da dođu do punog izražaja. Mnogim trojkama ukazaće se više mogućnosti za putovanja, nove ljubavne avanture i druženje s prijateljima. Ovaj mesec je posebno naklonjena trojkama koje se bave umetnošću ili sportom. 

 

 

ČETVORKA

U ovom mesecu trebalo bi da se posvetite obrazovanju i stručnom usavršavanju, naročito ako ste mladi, a očekuju vas i moguće putovanje u inostranstvo. Budite realni u proceni sopstvenih mogućnosti i potencijala i napravite plan rada. Rekreacija i promena načina ishrane biće veoma važni za vaš lični napredak.

PETICA

U ovom mesecu ćete naporno raditi kako biste postigli neke važne ciljeve. Uprkos preprekama i ograničenjima, bićete u situaciji da probate nešto potpuno novo, što može da vam donese i odgovarajuće promene na poslu. Čuvajte zglobove, zbog veće podložnosti povredama. 

ŠESTICA

Pred vama je mesec ljubavi, romantičnih susreta i poznanstava, druženja sa mladima, putovanja i učenja. Ukoliko ste u zrelijim godinama, verovtno ćete poželeti da unesete neke promene u vaš stambeni prostor, adaptirate ili proširite stan ili kuću. Odnosi sa članovima porodice biće od presudnog značaja za vas. 

 

 

SEDMICA

Došlo je vreme da unapredite svoje znanje, posebno ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Ovaj mesec vam donosi i mogućnost zaljubljivanja ili ulaska u brak ili zajednički život s partnerom. S obzirom da ste ljubitelj rizika, bićete u situaciji da brzo donesete važne odluke.

OSMICA

Očekuje vas profesionalna i finansijska satisfakcija. Numerologiјa vam savetuje da јe vreme da podelite sa drugima šta god da ste dobili od drugih. Vaš emocionalni rast tokom godine biće skokovit. Rukovodite se vašim instinktom i osećanjima, a ne logikom. To će rezultovati stanjem harmonije, a vaš um će postati stabilan i miran. Trebalo bi da povedete više računa u saobraćaju. 

DEVETKA

U ovom mesecu trebalo bi da se usredsredite na finansije, posebno ako planirate da uložite novac u neku samostalnu delatnost. Ako se bavite umetnošću ili medicinom, mesec će biti pogodan za usavršavanje i širenje aktivnosti. Moguća romansa sa jednom jedinicom. 

(Conopljanews)