Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

IZRAČUNAJTE SVOJ BROJ SUNCA I NEKA VAM ON POKAŽE PRAVI PUT

Mnogi aspekti numerologije mogu vam pomoći u osvetljavanju različitih aspekata vašeg karaktera. Analiza može istaći prednosti i predočiti vam područja na kojima trebate dodatno da poradite. Poznavanje vašeg sunčanog broja posebno je korisno ovde! Daje širok pregled vaše prirode i pomaže vam da pronađete ono što vas može u potpunosti podstaknuti da dođete od vašeg punog potencijala.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: DA LI STE LJUBOMORNI I KAKO SE BORITE SA TIM?

Ljubomora može biti urođena, tvrde numerolozi, ali se sa njom pojedinačno možete i izboriti prateći svoj lični broj Lični broj svake osobe pojedinačno govori o tome da li su po prirodi ljubomorne osobe, ili je pak ljubomora nepoznanica za njih. Otkrivamo i na koji način možete da se izborite sa tim osećanjem.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA: TOKOM MAJA MESECA SVAKO ĆE DOBITI ONO ŠTO ZASLUŽUJE

Godina 2020. nosi broj 4, maj je peti mesec, pa u zbiru dobijamo devetku. Ne nebu je krst, na zemlji je haos. I kada se krst spusti na zemlju, haos nestaje, i sve se završava. Dakle, maj je mesec u kojem će ova pošast otići. To smo zaslužili – zaboravili smo da volimo, praštamo, dajemo... Svako će proći kroz ono što je zaslužio. Koji je vaš broj u mesecu maju izračunajte tako što se datum rođenja razloži i sabere. Recimo, osoba rođena 1. aprila 1971. godine je 1+4+1+9+7+1= 5, te je njen broj ovog meseca 5.

EVO ŠTA ZNAČI AKO STE ROĐENI PARNOG ILI NEPARNOG DATUMA

To što je neko rođen neparnog dana, neparnog meseca i neparne godine ima svoju svrhu, a numerologija vam pomaže da spoznate sebe i druge! Svedite svoj dan, mesec i godinu rođenja na jednocifrene brojeve i odgovor potražite u kombinacijama dole.

ŠTA NUMEROLOGIJA PREDVIĐA ZA MAJ 2020. GODINE?

Vreme je za opraštanje i činjenje dobrih dela! Dobrodošli u peti mesec 2020. godine. Kao što znate ova prestupna godina nosi simboliku broja 4, a to znači da kroz mučenje dolazi učenje i evolutivni skok čovečanstva. Oni koji žive život poštujući Božije zapovesti, prirodne zakone i svako stvorenje na planeti Zemlji bez velikih problema podnese iskušenja kojima je izložena naša civilizacija. Sa druge strane ovo će biti mesec u kom će pasti maske sa lica onih koji nas duže vreme lažu i sakrivaju pravu istinu. Maj je mesec koji nosi simboliku broja 5.

NAJPRECIZNIJA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2020. GODINU POZNATOG RUSKOG NUMEROLOGA

Srećaće pratiti one koji pokažu odlučnost i hrabrost. Došlo je vreme da razmislite o željama i  shvatite šta je najvažnije. Vreme je da sprovedete do kraja sve što ste želeli, jer je odličan period za tako nešto. Numerolog Sergej Lang donosi vam najprecizniju prognozu za svaki numerološki broj. Ovako se računa lični broj: Saberite dan rođenja i mesec i dodajte broj 4. Ako dobijete dvocifreni broj, ponovo ih saberite dok ne dobijete jednocifreni. Recimo da ste rođeni 17. jula, računica bi izgledala ovako 17 + 7 + 4 = 28. S obzirom da je dvocifreni broj, nastavite da sabirate 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1 (vaš broj).

//