Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA OKTOBAR 2020. GODINE

Nakon veoma napornog i teškog meseca septembra koji je bio obeležen numerološkim brojem četiri odnosno planetom Saturn, ulazimo u za nijansu povoljniji mesec u kom ćemo se više družiti, razgovarati, obavaljati važne poslovne sastanke, a biće i kratkih putovanja u vezi sa poslom ili nekim važnim sastancima, poručuje Velimir Remić.

OTKRIJTE SVOJ BROJ I SAZNAJTE KAKVI STE KAD VOLITE

Pojedinci uživaju u stabilnim vezama punim monotonije, dok neki vole strastveno, pa čak i nekoliko partnera u isto toliko brakova. Numerologija poznaje devet osnovnih tipova ljudi. Svaki od tih devet brojeva ima svoju vladajuću planetu, pa je stoga svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. 

ŠTA OTKRIVA GODINA VAŠEG ROĐENJA?

Generacijski broj dobija se sabiranjem cifara godine rođenja i svaki broj ima simbolično značenje. Svaka generacija ima neke zajedničke osobine karakteristične za sve osobe.

EVO ŠTA VREME ROĐENJA OTKRIVA O VAMA

Numerologija mnogo toga otkriva o nama, pa čak i one stvari na koje nismo mogli sami da utičemo već su nam one sudbinski dodeljene. Numerolozi čitavog sveta slažu se u tome da su brojevi deo kosmičke nauke, te da oni suvereno vladaju duhovnim tehnikama. Mi smo u trenutku svog rođenja obeleženi brojem - dužina, težina, datum i sat rođenja.

IZRAČUNAJTE SVOJ SUDBINSKI BROJ I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI

Bioritamski broj svake osobe predodređuje životni put, obilje i tok novca kroz život, a srećna posebno prati dva broja. Prosperitet u životu je cilj svake osobe. Možda nekima to ide glatko u životu, dok drugi nekada posustaju pred teškim životnim izazovima. Naš sudbinski broj je kriv za to jer je nekima sreća nakolonjenija, dok drugi malo više truda moraju da ulože.

KOJI JE VAŠ OMILJENI BROJ I KOJU PORUKU NOSI?

Preferiranje istih brojeva govori o karakteru svake osobe, o ličnim karakteristikama i preferencijama

//