Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

ŠTA NUMEROLOGIJA PREDVIĐA ZA JUN 2020. GODINE?

Šesti mesec ove prestupne godine biće obeležen jedinicom. Kada saberemo energiju juna odnosno broj šest sa tekućom godinom koja nosi simboliku broja četiri, dobijamo zbir deset koji predstavlja numerološki broj jedan. Ulazimo u ciklus novih početaka koje je najbolje sprovesti u delo u prve dve nedelje juna jer će ostatak meseca biti prilično konfuzan i sve će se raditi iz više pokušaja te nije dobro vreme da se obavljaju kupoprodajne aktivnosti niti da se potpisuje bilo kakav važan ugovor ili dokument. Nije povoljno vreme da se u drugoj polovini juna stavlja potpis na bračni ugovor zbog retrogradnog Merkura.

IZRAČUNAJTE SVOJ BROJ SUNCA I NEKA VAM ON POKAŽE PRAVI PUT

Mnogi aspekti numerologije mogu vam pomoći u osvetljavanju različitih aspekata vašeg karaktera. Analiza može istaći prednosti i predočiti vam područja na kojima trebate dodatno da poradite. Poznavanje vašeg sunčanog broja posebno je korisno ovde! Daje širok pregled vaše prirode i pomaže vam da pronađete ono što vas može u potpunosti podstaknuti da dođete od vašeg punog potencijala.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: DA LI STE LJUBOMORNI I KAKO SE BORITE SA TIM?

Ljubomora može biti urođena, tvrde numerolozi, ali se sa njom pojedinačno možete i izboriti prateći svoj lični broj Lični broj svake osobe pojedinačno govori o tome da li su po prirodi ljubomorne osobe, ili je pak ljubomora nepoznanica za njih. Otkrivamo i na koji način možete da se izborite sa tim osećanjem.

EVO ŠTA ZNAČI AKO STE ROĐENI PARNOG ILI NEPARNOG DATUMA

To što je neko rođen neparnog dana, neparnog meseca i neparne godine ima svoju svrhu, a numerologija vam pomaže da spoznate sebe i druge! Svedite svoj dan, mesec i godinu rođenja na jednocifrene brojeve i odgovor potražite u kombinacijama dole.

NAJPRECIZNIJA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2020. GODINU POZNATOG RUSKOG NUMEROLOGA

Srećaće pratiti one koji pokažu odlučnost i hrabrost. Došlo je vreme da razmislite o željama i  shvatite šta je najvažnije. Vreme je da sprovedete do kraja sve što ste želeli, jer je odličan period za tako nešto. Numerolog Sergej Lang donosi vam najprecizniju prognozu za svaki numerološki broj. Ovako se računa lični broj: Saberite dan rođenja i mesec i dodajte broj 4. Ako dobijete dvocifreni broj, ponovo ih saberite dok ne dobijete jednocifreni. Recimo da ste rođeni 17. jula, računica bi izgledala ovako 17 + 7 + 4 = 28. S obzirom da je dvocifreni broj, nastavite da sabirate 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1 (vaš broj).

IZRAČUNAJTE ŠTA VAM PREDVIĐA BROJ ŽIVOTNE STAZE

Numerologija pokazuje životni put - izračunajte broj vaše zivotne staze i otkrijte kakva sudbina vas prati od rođenja! Može li se nečiji životni put svesti u samo jedan jedini broj? I što nam on otkriva o nekom? Stručnjaci za brojeve kažu da može, jer simbolika broja stara je koliko i čovek. A svaki čovjek rođen je određenog datuma iz kojeg se može izračunati i vidjeti njegova glavna životna putanja.

//