Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

NUMEROLOGIJA OTKRIVA KOJI JE POSAO IDEALAN ZA VAS!

Analiza i tumačenje brojeva otkrivaju brojne predispozicije svake osobe. Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

NUMERO ANALIZA: ŠTA ZNAČE TRI DVOJKE U 2022. GODINI?

Godina koja dolazi specifična je, između ostalog, i po tome što ima tri dvojke u svom sastavu. Koja je simbolika 2022 u numerologiji i šta će nam to doneti? Broj 2 označava dualnost, ravnotežu i prilagodljivost, veru i poverenje, saradnju i diplomatiju. Broj takođe predstavlja ljubav, porodicu i partnerstvo, par.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: ŠTA VAS ČEKA U 2022. GODINI?

Izračunajte kod sudbine na osnovu datuma rođenja za 2022. godinu- saznajte šta vam predviđa za sreću i uspeh! Numerolozi ističu da svaka godina sa sobom donosi određeno numeričko značenje i simboliku, a smatraju da možete izračunati i svoj kod sudbine i uspeha za 2022. godinu na osnovu datuma rođenja.

ŠTA ZNAČI AKO IMATE BROJ 3 U DATUMU ROĐENJA?

Autentični, uspešni, kreativni i potpuno svoji - šta znači ako u datumu rođenja imate broj 3! Numerolozi im predviđaju velike stvari u budućnosti! Prema numerolozima, brojevi u datumu rođenja imaju veliku ulogu u određivanju sudbine i karaktera ličnosti, a postoje brojevi za koje se veruju da imaju posbeno značenje i zrače snažnom energijom. Jedan od tih brojeva svakako je 3! Kakva je sudbina i energija ljudi koji u svom datumu rođenja imaju broj 3?

DATUM VAŠEG ROĐENDANA OTKRIVA DAR KOJI STE DOBILI NA ROĐENJU

Numerolozi smatraju da je u datumu našeg rođenja skriven broj našeg života koji može otkriti budućnost, sudbinu, naše karakteristike, ali i naše skrivene darove i talente. Kako biste prema numerolozima otkrili svoj dari koji ste dobili na rođenju, potrebno je da dan, mesec i godinu vašeg rođenja razložite na brojeve i da ih sabirate dok ne dobijete jednocifren broj koji simbolizuje vaš životni put, odnosno i vaš dar po rođenju.

IZRAČUNAJTE SVOJ LIČNI BROJ I SAZNAJTE GDE VAS ČEKA DOBRA ZARADA

Numerologija, drevna veština, može vam pomoći da dostignete materijalno blagostanje: evo koji je vaš lični broj i kako da najbolje zaradite! Osnovne principe numerologije razradio je čuveni filozof i matematičar Pitagora. U skladu sa njegovim izračunavanjima, bilo koji ma kako složen broj, sabiranjem možete da svedete na jednu od cifara od 1 do 9. Svaki od tih brojeva ima svoju simboliku, osobine koje nešto govore.

//