NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA DECEMBAR 2018. GODINE

Pred nama je poslednji mesec u ovoj 2018. godini. Decembar je sam po sebi lep što zbog zimske idile što zbog osećaja da nam se bliži ulazak u novu godinu. Veoma je važno znati kakvu energiju nosi ovaj dvanaesti mesec kako bismo životnu energiju usmerili u pravcu uspeha, izobilja i ljubavi. Numerološki gledano, decembar mesec nosi simboliku broja 5. A zašto je to tako? Kada broj 12 koji simbolizuje istoimeni mesec, saberemo i svedemo na jednocifren broj dobijamo 3, a potom dodamo i aktuelnu godinu 2018 odnosno broj 2 što u konačnici daje zbir (5).

NUMEROLOGIJA KUĆNOG BROJA OTKRIVA KAKVE STE SREĆE I DA LI ĆE KOMŠIJI DA CRKNE KRAVA!

Ako je verovati numerologiji, čak i vaša sopstvena adresa može da ima uticaj na sudbinu i kako će vam se život odvijati. Saznajte da li je vaš broj kuće ili stana srećan ili baksuzan. Numerologija se od davnina koristi za predviđanja, razna tumačenja, ali i prizivanje sreće u život. Još od doba starih kultura Egipta, Kine, Indije i Japana verovalo se da cifre imaju magičnu moć, pa se tako do detalja savetovalo kojim bi se brojevima trebalo okružiti. Neki od brojeva su nam unapred sudbinski zadati, na primer poput broja koji se skriva u imenu i prezimenu ili datumu rođenja. Ali, veruje se da i kućni broj zgrade ili kuće nosi skriveno značenje svojim stanarima. Tako u Kini veruju da je najbolji broj za kuću 8, jer simbolizuje novčano blagostanje, prenosi portal 24 sata. Da biste otkrili sudbinski broj svoje adrese, kućni broj treba svesti na jednocifren, pa tako, ako živite na broju 63, jednostavno saberite cifre 6 i 3, a na taj način ćete dobiti konačan broj 9. Ako je vaš broj 19, saberite 1+9, kada ćete dobiti 10, odnosno 1 + 0 što rezultira brojem jedan.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA 2019: GODINA TROJKE DONOSI PROGRES, SREĆU I DOBRE PRILIKE

Nakon prilično turbulentne 2018. godine u znaku broja 2, pred nama je godina koja donosi veoma značajno rasterećenje kako na globalnom, tako i na ličnom planu. 2019. godina biće obeležena energijom broja tri jer kada saberemo 2+0+1+9 dobijamo broj 12 koji kada svedemo na jednocifreni broj dobijamo rezultat 3. Radujte se svi vi koji ovo čitate. Ulazimo u period stabilizacije, ličnog rasta, ogromne euforije, napretka i dobrih prilika. Ljudima će se vratiti vera u Boga, ljude ali i bolje sutra.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR 2018. GODINE

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2019. GODINU

Da biste saznali šta vam numerologija predviđa za 2019. godinu, potrebno je prvo da izračunate svoj lični numerološki broj. Na primer, ukoliko ste rođeni 05.10.1980. lični brij dobićete tako što treba da izračunate sledeće: 0+5+1+0+1+9+8+0=24, potom taj broj saberemo 2+4=6 i dobili smo lični numerološki broj 6. Prognoze za svaki broj pronađite u nastavku teksta.

BRAČNI BROJ OTKRIVA: KOJA JE VAŠA SLABOST U LJUBAVI I ŠTA TREBA DA URADITE!

U nastavku saznajte kako možete da izračunate svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac. Prema drevnim verovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju veliki uticaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.