TRANZITNI HOROSKOP

Verovatno se i sami pitate koji je to horoskop u kom možete da saznate baš sve što vas interesuje? Ako želite da u jednom razgovoru obavimo detaljan pergled svih aspekata kako natalnih tako i onih trenutnih na nebu, onda je ovo prava analiza za vas. Reč je o Natalnom Horoskopu uz koji vam saopštavam i predikcije koje radim putem planetarnih tranzita.Ovo je jedan od najtražnijih horoskopa iz moje ponude.

UPOREDNI HOROSKOP

Nema dana a da me neko od klijenata ne pita za polje ljubavi. Mnogi su uspešni na svim životnim poljima osim na jednom koje se odnosi na emotivni segment života. Ma koliko da se ljudi trude, ne polazi im za rukom da otkriju u čemu greše, čime odbijaju ljude od sebe ili zašto su žrtve nasilja ili blokade zbog koje pate u samoći. Ako ste radoznali i želja vam je da saznate da li ste vi i vaše voljeno biće stvoreni jedno za drugo, odnosno da li ste astrološki kompatibilni, zakažite detaljno tumačenje Uporednog Horoskopa.

SOLARNI HOROSKOP

Uvaženi čitaoci portala www.webastrolog.info pred vama je informativni članak u vezi sa godišnjim horoskopom čije tumačenje možete da zakažete putem Fejsbuka, Vibera, E-maila ili Skype-a. Solarni Horoskop predstavlja astrološku analizu koja se pravi za period od rođendana do rođendana, a od podataka su mi potrebni: datum, vreme i mesto rođenja.

NATALNI HOROSKOP

Ukoliko želite da vam protumačim planetarnu sliku neba koja je nastala u trenutku kada vas je majka donela na svet, onda zakažite analizu Natalnog Horoskopa za čije izračunavanje je neophodno da mi dostavite datum, vreme i mesto rođenja. Važno je da napomenem da vreme mora da bude tačno u sat i minut, sve drugo ne dolazi u obzir.