ISKUSTVO KLIJENTA: DOBRICA ĐOKIĆ, LESKOVAC, SRBIJA

Još od rane mladosti volela sam da čitam časopise koji su se bavili obrađivanjem tema iz oblasti astrologije i njoj srodnih grana koje se tiču prekognicije i zavirivanja u onostrano. Sa ekspanzijom modernih tehnologija i društvenih mreža rešila sam da i ja napravim svoj profil na Fejsbuku kako bih išla u korak sa modernim svetom, ali i kako bi mi informacije bili dostupnije. Za astrologa Velimira Remića saznala sam preko prijatelja koji mi je pričao o njemu i objavama koje prate veliki broj ljudi. Obradovala sam se jer sam ljubitelj astrologije i horoskopa, tako da sam te 2014. godine pažljivo počela da čitam sve sadržaje koje Velja plasira svakodnevno svojim vernim čitaocima.

ISKUSTVO KLIJENTA: DAVOR TRIFUNOVIĆ, PADOVA, ITALIJA

Astrologa Velimira Remića upoznao sam posredstvom Fejsbuk društvene mreže. Oduvek sam voleo da istražujem i čitam sve u vezi sa graničnim područjem nauke, tako da su me zaintrigirali tekstovi koje su delili moji virtuelni prijatelji preko kojih sam i saznao za Velju. Bio sam veoma radoznao i ušao sam na njegovu stranicu i pročitao nekoliko vrlo zanimljivih članaka i prognoza te sam bez razmišljanja kliknuo na opciju “Sviđa mi se”.

ISKUSTVO KLIJENTA: MILOŠ ILIĆ, KRUŠEVAC, REPUBLIKA SRBIJA

Srdačno pozdravljam sve čitaoce portala Web Astrolog i našeg astrološkog vodiča Velimira Remića čiji rad pratim od 2014. godine. Svakodnevno čitam njegove objave koje deli sa širokim narodnim masama koje ga prate na društvenim mrežama. U moru kvazi astrologa pojavio se on koji stoji iza svojih reči i dela u šta sam se uverio za veoma kratko vreme.Imajući u vidu činjenicu da živimo ubrzanim tempom života i da imamo sve manje vremena za sebe i svoje potrebe, ne stižemo da obratimo pažnju na signale koje nam univerzum šalje. Godinama sam čitao Velimirove objave ne samo astrološke već i sve ostale, a posebno su mi pomogli članci iz oblasti duhovnosti koje sam sa zadovljstvom čitao.