12 NAJBOLJIH AFIRMACIJA ZA PRIVLAČENJE NOVCA


Novčane afirmacije pomažu u pripremi uma za primanje novca. Evo nekoliko najboljih afirmacija za manifestovanje novca. Većina nas ima neke probleme sa novcem. Okolnosti, ono što čujemo o novcu kad smo mladi, ili jednostavno negativna razmišljanja su razlog tome.

„Novac je koren svog zla“ je izjava pogrešno pripisana Bibliji. Tačna izjava je „Pohlepa prema novcu je koren svog zla“. To jednostavno znači da ako smo pohlepni u vezi novca ili dajemo previše značaja novcu, to je onda loše za nas. Poznati američki autor Mark Twain ima zanimljivo mišljene o ovome. On kaže „Nedostatak novca je koren svog zla“. Većina zločina je počinjeno jer kriminalcima nedostaje novca. Mnogi životi su jadni zbog nedostatka novca.

Žalosno je što se većina nas suočava s nedostatkom novca zbog našeg stava prema novcu. Jedan od načina za promenu stava prema novcu je ponavljanje snažnih novčanih afirmacija. Ako mrzimo novac, on će pobeći od nas. Afirmacije privlače novac samo kada volimo novac. Moramo shvatiti da novac nije sam sebi svrha. On je sredstvo za postizanje cilja. Taj cilj može biti sreća, radost, sloboda, itd.

Novac je potreban ne samo za preživljavanje, nego i za vođenje kvalitetnog života. Kvalitetan život ne mora nužno značiti luksuzan život. To može značiti jednostavan život gde su svi uslovi zadovoljavajuće ispunjeni i nešto više.

Novčane afirmacije koje ovde predstavljamo će vam pomoći da volite i time privučete novac. Ponavljajte one koje vam se sviđaju svakodnevno: sa dubokim uverenjem i po mogućnosti ispred ogledala.

 

 

12 moćnih novčanih afirmacija

“Volim novac. Novac lako teče u moj život.”

“Prirodno privlačim novac.”

“Shvatam da je novac neophodan za vođenje dobrog života, ali nije potrebno da bude broj jedan prioritet u životu.”

“Svemir je konstantan dobavljač novca za mene i uvek imam dovoljno novca za ispunjenje svojih potreba.”

“Bez obzira koje aktivnosti izvršavam, dobijam novac i uvek sam pun novca.”

 

 

“Moj bankovni račun raste svakodnevno i uvek imam dovoljno novca.”

“Novac i ja smo prijatelji i naše prijateljstvo se nikada neće raspasti.”

“Ja sam novčani magnet koji konstantno privlači novac.”

“Svaki dan privlačim i štedim sve više i više novca.”

“Novac je sastavni deo mog života i nikada nije daleko od mene.”

“Nemam dugova jer novac neprestano teče u moj život.”

“Moja svest za novac uvek raste i održava me okruženim novcem.”

(Atma.hr)