PISMO ŽITELJIMA PLANETE ZEMLJE

Voljeni žitelji naše okupirane i namučene planete Zemlje, na samom početku ovog pisma šaljem vam mislima energiju ljubavi, smirenja i duševne radosti. U danima kada se naša civilizacija suočava sa različitim izazovima važno je znati da svemogući Gospod Isus Hristos neće dozvoliti da zlotvori nastave sa uništavanjem Božije tvorevine. Znam da su mnogi od vas uplašeni, ali strah caruje tamo gde nema snažne vere u Boga. Mi smo bića puna svetlosti, a sijamo zato što smo deca Boga živoga i sveprisutnog. Oni koji služe silama tame uporno pokušavaju da proizvodnjom straha vladaju nad širokim narodnim masama.

KAKO DA SE OSLOBODITE NEGATIVNIH MISLI I POČNETE SREĆNO DA ŽIVITE?

Sve dok u svojoj duši negujete ogorčene misli, nećete moćui da budete apsolutno srećni. Kako možete biti srećni u trenutku, kada još uvek u sebi negujete bes i ljutnju?

EVO ZBOG ČEGA PRIVLAČITE TOKSIČNE OSOBE U SVOJ ŽIVOT!

Okruženi smo različitim ljudima. Neko zaista želi da budete deo njihovog života. Nekome se uopšte ne dopada vaša energija, a postoje oni koji održavaju veze samo zato što iz njih izvlače korist.

OVO JE NAJBOLJA MENTALNA VEŽBA NA SVETU

“Živi u trenutku”, “Trenutak po trenutak”, “Samo diši”, “Budi sada i ovde”, “Suoči se sa svojim problemima” – Ko još nije čuo ove “budi sabran i svestan” koncepte samopomoći?

101 SAVET PSIHOLOGA: OVAKO ĆETE POBEDITI STRES I ŽIVOT DOVESTI U RED!

Kada je profesorka psihologije poslala svojim učenicima ohrabrujuće pismo u kojem im predlaže 101 način kako da se uspešno izbore sa stresom, nije ni slutila da koliko će njena lista biti popularna. Nakon što je njena studentkinja podelila spisak sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama, pismo u kom je predstavljena borba sa stresom bukvalno je preko noći postalo viralno.

KAKO DA IMATE BUDUĆNOST KAKVU ŽELITE?

Život u sadašnjosti, svakodnevne odluke i osećanja utiču na našu budućnost. Ali, kad nemamo viziju šta želimo (i ne želimo) od života, kakve odnose i uspehe očekujemo, ko i kakvi želimo biti, teško je ostvariti životne želje. Vizija pomaže da ostvarimo svoje potencijale, a kako je osmisliti i postaviti savetuje leadership coach Mirta Fraisman Čobanov.