50 PSALAM JE NAJMOĆNIJI ZAPIS U BIBLIJI - OD NJEGA SE TRESU I BEŽE SVE NEČISTE SILE

Psаlmi su mоćnо srеdstvо zа mоlitvu - oni su zapravo molitve u stihu, koje zauzimaju veliki deo Starog zaveta. Ima ih ukupno 150, a sadrže molitve za oproštaj grehova, odavanje slave i poštovanja Bogu, kao i najavu dolaska Isusa Hrista na zemlju. Veruje se da rеči svеtih Psаlаmа dubоkо ulаzе u čоvеkоvо srcе, kao i da sve nečastive sile beže od čoveka koji stalno čita i nosi u srcu ove reči. Psalam 50 jedan je od najčeše pominjanih, veruje se i najmoćnijih, a mi vam ga prenosimo u celini.

OPREZ: EVO ŠTA VEŠTICE RADE U DANE PUNOG MESECA I KAKO SE ZAŠTITI OD MAGIJSKIH NAPADA

Ako ste sa podsmehom kliknuli na ovaj članak onda je bolje da pre daljeg čitanja napustite sajt. Više se ne postavlja pitanje da li neko veruje u postojanje zla i mračnih entiteta, nego koliko će još dugo vršljati na ovoj našoj napaćenoj planeti Zemlji. Odgovor glasi: Vršljaće sve dok se žitelji istoimene planete u potpunosti ne okrenu Bogu i duhovnim vrednostima. Još u davnoj prošlosti kružile su priče o čudnovatim ženama i muškarcima koji su se bavili ritualnim delovanjem na druge ljude tako što su koristili magijske rituale i to posebno u noći punog Meseca. Postojanje veštica nije nikakav mit, već činjenica o kojoj su mnogi svedočili, a ostali su i brojni pisani tragovi o spaljivanju veštica koje su kršile zakone i bavile se nedozvoljenim radnjama kroz koje su nanosile štetu nevinim ljudima.

POTRESNO SVEDOČENJE: ZAŠTO SAM PRESTAO DA VRŠIM ABORTUSE?

Uđoh kleštima zgrabih i ... stvarno, izvukoh i bacih na kompresu srce koje je kucalo. Stadoh sa radom. Odjedanput shvatih da je to ubistvo, jer sam do malopre na ultrazvuku video to živo srce kako kuca, ruku i nogu kako se miču, dok su još bili svi u jednom komadu… U sebi se pomolih Bogu i rekoh: „Bože, vadi me sada iz ovog u šta sam upao…“ Ovo je samo deo sadržaja ispovesti ginekologa koji je izvršio na hiljade abortusa.

KAKO DA IZBACITE NEGATIVNU ENERGIJU I TENZIJU IZ KUĆE?

6 znakova koji pokazuju da vaša porodica pati zbog stresa - evo kako da pomognete sebi i najbližima da otpuste negativna osećanja!

VI IMATE MOĆ DA ISPUNITE SVOJE ŽELJE – EVO ŠTA TREBA DA URADITE

Odgovorite na ova 3 pitanja i saznajte magičnu formulu za ostvarenje najvećih želja! Još uvek ne shvatamo da mi imamo moć ispuniti svoje želje. To je delomično zato što ne znamo kako, a delomično jer ne možemo verovati da su te "super moći" koje tako dugo pripisujemo božanstvu i čarobnjacima, zapravo dostupne običnim ljudima.

SEDAM SAVETA ZA OSLOBAĐANJE OD LOŠIH EMOCIJA I OSEĆANJA!

U kom god segmentu života posrnuli, vreme je da se dignete na noge i vratite na pravi put, a to možete efikasno postići uz pomoć sledećih savet. Kako biste živeli najbolji mogući život, potrebno je da se mentalno resetujete od svih negativnih emocija i uticaja.