×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Nedeljni Horoskop

OVAN (21.03. - 20.04.)

Nemojte zaboraviti trenutke svoje sreće podeliti sa drugima. Takođe, potrudite se da cenite tuđi trud i talente. Imaćete dosta prilika druziti se sa dragim ljudima i dobro se provesti, pa je jako bitno da im pokažete koliko ste srećni u njihovom društvu. Osobe oko vas će ove nedelje bukvalno cvetati a vi itekako znate da se radujete uspehu ljudi oko vas.

OVAN

U poslednjih nekoliko nedelja ste borili da dokažete koliko vam je stalo do nekih ljudi, da ostvarite naklonost porodice ali nije sve išlo kako treba. Ove nedelje će konačno stvari doći na svoje mesto, a vi ćete doći do željenog priznanja.

OVAN  

Tokom ove nedelje bićete zadovoljni sobom i svojim društvenim životom. Puno toga se oko vas dešava, pravićete nove planove i što se tiče privatnog života ali i nekog putovanja. Članovi porodice će vas i dalje pomalo nervirati ali ćete konačno naučiti ignorisati sve negativno oko vas. Neke stvari možete prepoznati odmah što se tiče ljubavi i ako vidite da tu nema hemije, nemojte je pokušavati veštački stvoriti, jer čak i ako je stvorite ona će brzo nestati.  

OVAN (21.03. - 20.04.)

Imaćete potrebu da svima kažete svoje mišljenje pogotovo na poslu a ponekad bolje da nešto prećutite posebno tamo gde ne možete ništa da promenite. Važno je da se povežete sa svojim pravim emocijama, ali ne ako se radi o drugima. Njih pustite da sami uvide gde su pogrešili. Emotivni zivot sa partnerom će ponovo profunkiconisati posle prepirki i svađa.

OVAN (21.03. - 20.04.)

U ovom periodu možete se osećati na pola energije na svim poljima ali sva sreća to kratko traje. Odmarajte se dovoljno i posvetite partneru, mada će vas familijarna strana u nekim momentima izbaciti iz takta.

OVAN (21.03. - 20.04.)

Prošlo je već neko vreme otkako ste se mogli opustiti i uživati u životu, ali baš ova nedelja je takva. Svi imaju problema, ali ćete shvatiti da vas problem ne trebaju sprečavati da budete srećni i primećujete sve ono lepo oko sebe. Pravićete dugoročne planove ali i te kako realne. Konačno se pokreće sve u pozitivnijem pravcu koliko god da je u proteklom periodu sve delovalo loše i nemoguće. Prihvatite pozive za druženja jer vam je to sada veoma potrebno. Ovnovima naredni period donosi sreću u ljubavnom životu i rešavanje problema sa voljenim bićem. Sve u svemu neće vam biti dosadno u narednih nedelju dana. Vaš ljubavni dan je subota.

OVAN

Početak sedmice obeležiće povoljne finansije i uspeh na radnom mestu. Bavićete se svojim emocijama, želećete da se duhovno ojačate, da postanete bolja verzija sebe. Deca i porodica će da budu u vrhu vaših prioriteta.