ASTRO GLOBAL: NOVA OPASNOST NAD RAZORENOM SIRIJOM!


Nakon što je na kraju 2017. godine predsednik Rusije Vladimir Putin objavio da su teroristi „Islamske države“ poraženi u Siriji zahvaljujući zajedničkom dejstvovanju sirijske i ruske armije, zapadni centri moći su sa velikim ogorčenjem primili tu vest. Od tada ne miruju satanske sile zla koje kuju razne podvale i akcije koje su usmerene protiv sirijskog predsednika Bašara El Asada i Sirije u celini ali i protiv Rusije koja snažno brani svog saveznika u tom delu sveta.

 

U toku je obračun velikih sila. Treći svetski rat uveliko traje, a ono što horoskop jasno pokazuje jeste i to da su zapadni donosioci „demokratije“ odonosno demonokratije angažovali svoje astrologe koji zloupotrebljavaju ovu drevnu veštinu kako bi iskoritili veoma loše planetarne postavke s namerom da ostvare svoje prljave ciljeve koji se odnose na buduću trasu gasovoda koji bi trebalo da prolazi kroz Siriju koja im predstavlja smetnju u trci do konačne otimačine tuđih prirodnih bogatstava.

 

Sirijska država je po Mundanoj astrologiji nastala u znaku Jarca, tačnije 01.01.1944. godine. Nije slučajno što se našla na udaru ološa koji žele da je potpuno sravne sa zemljom i uklone vlast koja je legitimno izabrana od strane naroda u Siriji. Tranzitni Pluton ušao je 2008. godine u znak Jarca (Sirija i Bliski Istok) i označio početak uništenja istoimene zemlje. Trenutno se u znaku Jarca nalaze Mars i Saturn, tako da je izvestan novi napad na državu Siriju, posebno kada tranzitni Mars pređe u znak Vodolije 06.09.2018. sve do 15. novembra biće na snazi opasnost od bombardovanja Sirije ali i raketiranja sa nosača aviona koji su uveliko spremni za dejstvovanje.

 

Sedmo polje sirijskog horoskopa počinje na 13 stepenu Ovna, a taj stepen je analogan istoimenom znaku i planeti Mars koja se simbolički odnosi na rat, krvave oružane sukobe i razaranje. Vladar te sedme kuće je Mars i smestio se u osmo polje stradanja i nalazi se u konjunkciji sa Uranom što pokazuje da će se u toj zemlji dešavati bombardovanja, testiranje najmodernijeg oružja ali i nagle i neočekivane vojne akcije koje je teško predvidet jer će se dešavati tako brzo i naglo poput groma iz vedrog neba.

 

Sunce koje predstavlja predsednika zemlje smešteno je na devetom stepenu znaka Jarca. Tranzitni Saturn će sredinom decembra 2018. da pravi aspekt konjunkcije koja je veoma teška i izazovna za Bašara El Asada koji se suočava sa velikim iskušenjima i sudbonosnim događajima. Čak mu je i bezbednost ugrožena, a ni zdravlje mu nije baš najbolje zbog toga što suviše dugo trpi udarce i stresove zbog rata kroz koji prolazi njegova zemlja koju ne želi da preda u ruke hordama zla koje rade za vladare iz senke, a kojima je otimačina tuđeg bogatstva imperativ.

 

Posmatrajući horoskop i trenutno stanje na nebu vidimo da su Saturn, Mars i Pluton u Jarcu što donosi razaranja i stradanja sirijske države. Posebno mi je za oko zapalo i to što je Sunce Amerike (predsednik) smešteno na 13 stepeni i 19 minuta znaka Raka, dok je sedmo polje Sirije smešteno na 13 stepenu i 19 minutu znaka Ovna, što jasno pokazuje ogroman animozitet Amerike prema Siriji koju vojno napada i koju želi da uništi. Mars Amerike je na 21 stepenu Blizanaca i to na istom mestu gde se nalazi Saturn u horoskopu Sirije što opet potvrđuje da je zapisana tragedija Sirije i američko uplitanje u njena unutrašnja pitanja. Situacija je izuzetno opasna, Amerika se neće smiriti dok ne započne veliki konflikt jer je svesna da je pred ekonomskim kolapsom i da joj je Kina uvela visoke stope carine na mnoge proizvode kao i da joj Kina drži dolar i javni dug u svojim rukama.

Kritični datumi u vreme kojih se mogu desiti novi napadi satanskih izaslanika ali i stradanja nedužnog naroda su: 6, 7 11, 12, 14, 19 i 20 septembar 2018. godine. Rat u Siriji nažalost neće biti završen u skorije vreme. Neka bude Božija volja.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije