×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Popularni srpski astrolog Velimir Remić izjavio je da su pred nama dva veoma važna pomračenja ove godine, a koja će da se dese u osmom mesecu. Ovog leta, tačnije sedmog avgustovskog dana imaćemo delimično pomračenje Meseca. Ono će da se desi u prirodnom jedanaestom astrološkom polju odnosno u znaku Vodolije i to na petnaestom stepenu. Ovaj stepen je analogan Blizancima i prirodnoj trećoj kući horoskopa pa je neophodan oprez u svakodnevnoj komunikaciji, ali i u saobraćaju.

Mogući su problemi sa braćom, sestrama, komšijama i rodbinom. Ovo nije povoljno vreme za potpisivanje važnog ugovora. Kada je Mesec pomračen onda su i ljudi prilično uznemireni, uplašeni, anksiozni i ljuti. Policija, hitna pomoć i službe spasavanja imaće pune ruke posla.

 

Psihički labilna lica će da prave saobraćajne udese i incidente pa vas upozoravamo da ovog dana budete maksimalno pažljivi i da ne krećete na put. Delimično pomračenje Meseca negativno će da utiče na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije koji treba da se primire, a Vage, Strelčevi, Blizanci i Ovnovi imaće priliku da iz korena promene mnogo toga u svom životu. Ovo pomračenje biće vidljivo u većem delu Evrope, Azije, Australije, Afrike, istočne i južne Amerike, Pacifika, Atlantika, Indijskog okeana i Antarktika.

Kada Mesec prođe baš ispred Sunca, on prekrije ceo Sunčev disk. To je potpuno pomračenje. Potpuna pomračenja Sunca su najređa i najdramatičnija. Sa nestajanjem Sunca temperatura se spušta i vazduh se veoma brzo hladi, a nebo tamni i na njemu se pojavljuju zvezde. Uskoro, od Sunca ostane samo daleki tanki prsten svetlosti koji lebdi u tami, deo sjajne korone od gasova koji okružuju Sunce.

Potpuno pomračenje Sunca odnosno solarna eklipsa desiće se 21.08.2017. godine na dvadeset i osmom stepenu znaka Lava. Pomračenje će da se desi u prirodnom petom polju horoskopa pa vam savetujemo oprez, mirovanje i izbegavanje većih napora. Sada nije vreme za putovanja, godišnji odmor niti odlazak u veliku gužvu, ali ni u ugostiteljske objekte. Pomračeno Sunce biće u konjunkciji sa kraljevskom fiksnom zvezdom Regulus koja je smeštena na dvadeset i devetom stepenu znaka Lava.

Kraljevi, prinčevi, državnici odnosno predsednici mnogih zemalja biće u opanosti. Ovo se posebno odnosi na monarhije i njihove kraljeve. Uslediće pad mnogih moćnika, političara i milijardera. Na globalu ovo pomračenje doneće mnoge nevolje i prirodne nepogode u zapadnom delu Evrope, severoistočnoj Aziji, severozapadnoj Africi, Severnoj Americi, kao i u većem delu Južne Amerike, Pacifika, Atlantika i Antarktika.

Opasnost Donaldu Trampu i Sjedinjenim Američkim Državama. Terorizam u Francuskoj u Belgiji. Nestabilnost i crna hronika u Crnoj Gori, Češkoj, Italiji.

Pomračenja će da se osećaju šest meseci počevši od avgusta 2017. godine. Najviše će da utiče na globalnu scenu - ali i na svet politike, estrade i sporta. Tu treba očekivati šokantne vesti!

Astrolog Velimir Remić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner