OPREZ: POČELO JE DELOVANJE KVADRATA MARSA I URANA - STIŽE GLOBALNI HAOS!

Pred nama je astrološki aspekt zvani kvadrat u kom će učestvovati tranzitni Mars iz Lava i prirodne pete kuće horoskopa i Uran koji se nalazi u zemljanom znaku Bika odnosno u drugoj astrološkoj kući. Mars je planeta koja vlada Ovnom, suvladar je Škorpije, nosi simboliku prve i osme kuće zodijaka, a tiče se snažne energije, ambicije, destrukcije, akcije, rata, ljutnje, besa, stresa, frustracija, povreda, požara, posekotina, oružja, ekplozija, dok je Uran vladar jedanaeste kuće i odnosi se na revolucije, inovacije, nagla dešavanja, sve što je novo i drugačije, a simboliše i sve što je nepredvidivo. Ovog četvrtka kreće egzaktno delovanje ove kosmičke iritacije pa vas molim za maksimalan oprez počevši od 20:01 časova pa sve do kraja nedelje. 

TRANZITNI MARS U RAKU: STIŽU VELIKA GLOBALNA ISKUŠENJA I VREMENSKE NEPOGODE!

Planeta Mars tranzitiraće znakom vodenog i kardinalnog Raka u periodu od 16. maja do 02. jula ove godine. Reč je o veoma negativnom astrološkom ciklusu koji će najviše da smeta licima koja pripadaju kardinalnoj grupi horoskopa, a to su Ovan, Vaga, Rak i Jarac kako u znaku tako i u podznaku. Mars je vladar Ovna, a suvladar je Škorpije. Njegovo putovanje kroz prirodno četvrto polje i znak Raka obeležiće period nestabilnosti na globalnom planu, a problema će posebno biti na Balkanu zbog Marsove opozicije prema Saturnu i Plutonu u znaku Jarca. Osim velike vlage u vazduhu koja će iritirati stanovništvo, bićemo suočeni sa obilnim padavinama, isparavanjima i nepovoljnim biometeorološkim paramterima. Aspektovane su poplave i to ne samo na Balkanu već i u Aziji kao i u Severnoj Americi.

EKSKLUZIVNE PROGNOZE RUSKOG ASTROLOGA PAVLA GLOBE ZA 2019. GODINU

Jedan od najpoznatijih astroloških prognostičara iz Rusije Pavle Globa godinama se bavi izučavanjem astrologije ali i istorije koja nam se kako kaže ciklično ponavlja te je zbog toga veoma važno znati prošlost kako bismo uspešno predvideli budućnost. Ekskluzivno vam donosimo neke od njegovih prognoza za svet u 2019. godini. Prema Globinim viđenjima Ruska Federacija suočiće se sa sve većim jazom između bogatih i siromašnih građana, pa će država ukoliko ne preduzme određene mere, biti suočena sa neprijatnostima koje bi mogle da rezultiraju erupcijom masovnog nezadovoljstva do 2022. godine.  

MUNDANA ASTROLOGIJA: KA AMERICI PUTUJU CRNI OBLACI, ŠTA ĆE SE DESITI?

Svaki put kada pišem prognoze za Ameriku razmišljam o ljudima koji stanuju u toj zemlji koja je posejala zlo po mnogim meridijanima. Ne bih im bio u koži ni jednog trenutka. Žao mi je normalnih lica koja tamo žive, a čiji glas se ne čuje. I pojedini Amerikanci se bude i počinju da shvataju u kakvoj su kolektivnoj hipnozi bili poslednjih decenija. U toku je evolutivni skok čovečanstva koji ne ide u prilog mračnim umovima koji su sve vreme povlačili paklene poteze zbog kojih su stradali milioni ljudi širom sveta.

ASTROLOŠKA PROGNOZA VELIMIRA REMIĆA ZA SVET U 2019. GODINI

Kada je reč o tranzitu sporih planeta u 2019. godini, imam zanimljive informacije za vas. Tri planete su sada u znaku svoje vladavine što je veoma važno za našu civilizaciju. Tranzitni Saturn nastavlja svoje putovanje kroz znak Jarca. Uran će od proleća trajno da se ugnezdi u zemljanom Biku, dok će Jupiter putovati znakom vatrenog Strelca sve do početka  02. decembra 2019. Neptun ostaje u Ribama, a Pluton u Jarcu. Kada je reč o najvećim svetskim silama, astrološka prognoza je takva da ukazuje na još veći uspon Kine, a značajan pad Amerike i Evropske Unije kojoj preti raspad ili transformacija u neki drugi i bolje uređeniji savez.

ASTROLOŠKA PROGNOZA VELIMIRA REMIĆA ZA FEDERACIJU BIH U 2019. GODINI

Međunarodna zajednica će konačno uvideti da projekat zvani jedinstvena BiH nije održiv, te nije isključeno da će biti pokenute međunarodne konferencije ili predlozi da se velike sile okupe za jedan sto kako bi se rešio problem nefunkcionalne BiH. Putovanje planete Jupiter kroz znak Strelca dešavalo se baš u vreme kada je u Parizu verifikovan Mirovni sporazum u kom su učestvovale mnoge zemlje potpisnice. Ponovni tranzit Jupitera kroz znak Strelca odslikava strani zapadni faktor koji bi konačno mogao da promeni svoj stav o BiH.