PREDVIĐANJA BRAZILSKOG VIDOVNJAKA ZA JANUAR 2019. GODINE

Brazilski vidovnjak  Žuselino Nobrega da Luš postao je poznat široj javnosti kada je tačno prognozirao rušenje kula bliznakinja u Njujorku, ali i kada je predvideo smrt Majkla Džeksona i princeze Dajane.Osim toga, redovno tačno predviđa vremenske neprilike i terorističke napade širom sveta. Poslušajte njegovo ekskluzivno proročanstvo za januar 2019. godine. Brazil, Argentinu, Paragvaj i Urugvaj pogodiće toplotni talas, koji će doneti i obilne padavine posebno u Rio de Žaneiro kao i u planinskim predelima, što bi moglo da prouzrokuje klizišta i poplave posebno u Sao Paulu gde postoji mogućnost da budu oštećeni glavni vodovodi. Toplotni talas u Meksiku i na Jamajci prouzrokovaće sušu i manjak vode.

MUNDANA ASTROLOGIJA: KA AMERICI PUTUJU CRNI OBLACI, ŠTA ĆE SE DESITI?

Svaki put kada pišem prognoze za Ameriku razmišljam o ljudima koji stanuju u toj zemlji koja je posejala zlo po mnogim meridijanima. Ne bih im bio u koži ni jednog trenutka. Žao mi je normalnih lica koja tamo žive, a čiji glas se ne čuje. I pojedini Amerikanci se bude i počinju da shvataju u kakvoj su kolektivnoj hipnozi bili poslednjih decenija. U toku je evolutivni skok čovečanstva koji ne ide u prilog mračnim umovima koji su sve vreme povlačili paklene poteze zbog kojih su stradali milioni ljudi širom sveta.

ASTROLOŠKA PROGNOZA VELIMIRA REMIĆA ZA SVET U 2019. GODINI

Kada je reč o tranzitu sporih planeta u 2019. godini, imam zanimljive informacije za vas. Tri planete su sada u znaku svoje vladavine što je veoma važno za našu civilizaciju. Tranzitni Saturn nastavlja svoje putovanje kroz znak Jarca. Uran će od proleća trajno da se ugnezdi u zemljanom Biku, dok će Jupiter putovati znakom vatrenog Strelca sve do početka  02. decembra 2019. Neptun ostaje u Ribama, a Pluton u Jarcu. Kada je reč o najvećim svetskim silama, astrološka prognoza je takva da ukazuje na još veći uspon Kine, a značajan pad Amerike i Evropske Unije kojoj preti raspad ili transformacija u neki drugi i bolje uređeniji savez.

ASTROLOŠKA PROGNOZA VELIMIRA REMIĆA ZA FEDERACIJU BIH U 2019. GODINI

Međunarodna zajednica će konačno uvideti da projekat zvani jedinstvena BiH nije održiv, te nije isključeno da će biti pokenute međunarodne konferencije ili predlozi da se velike sile okupe za jedan sto kako bi se rešio problem nefunkcionalne BiH. Putovanje planete Jupiter kroz znak Strelca dešavalo se baš u vreme kada je u Parizu verifikovan Mirovni sporazum u kom su učestvovale mnoge zemlje potpisnice. Ponovni tranzit Jupitera kroz znak Strelca odslikava strani zapadni faktor koji bi konačno mogao da promeni svoj stav o BiH.

ASTRO PROGNOZA VELIMIRA REMIĆA ZA REPUBLIKU SRPSKU U 2019. GODINI

Imajući u vidu kompleksnost državne zajednice Bosne i Hercegovine kao i istorijski kontekst, Srbi u istoimenoj zemlji prikazani su znakom Jarca ali i podznakom u zemljanom Biku. S obzirom da je devedesetih godina prošlog veka  potpisivanjem Mirovnog sporazuma okončan građanski rat, važno je osim genetskog horoskopa pogledati i natalnu kartu BiH i Republike Srpske koja je međunarodno verifikovana u Parizu 14.12.1995. godine.

EKSKLUZIVNE PROGNOZE ASTROLOGA VELIMIRA REMIĆA ZA SRBIJU U 2019. GODINI

Tranzitni Saturn putuje znakom Jarca koji je kroz genetski horoskop povezan sa državom Srbijom i srpskim narodom u celini. Osim istoimene planete, u Jarcu se od 2008. godine nalazi i planeta Pluton koja odslikava muslimanski faktor koji živi na prostoru Republike Srbije ali Balkana. Osim domaćih muslimana, srpska država imaće problema i sa Romima koje će EU želeti da isporuči Srbiji, a problemi su mogući i sa migrantima kao i sa muslimanskim političarima iz Raško-Polimske oblasti. U toku je veliko pospremanje Srbije. Na snazi je žetva ali i uvođenja reda u mnoge segmente društva. Saturn je u svom sedištu što garantuje da Srbija neće dodatno slabiti u 2019. godini.