MAKEDONIJA I GRČKA ULAZE U PERIOD NESTABILNOSTI: KREĆU MASOVNE DEMONSTRACIJE ZBOG MAKEDONSKOG IMENA

Skoro svi vodeći svetski mediji preneli su vest u vezi sa postignutim dogovorom između Grčke i BJR Makedonije oko ime te zemlje. Posle dvadeset i sedam godina koliko je trajao spor, premijeri Aleksis Cipras i Zoran Zaev izašli su u javnost sa novim predlogom za buduće ime makedonske države. Oni su se saglasali da se bivša jugoslovenska republika Makedonija ubuduće zove Republika Severna Makedonija. Dogovor dveju strana bio je potreban kako bi se odblokirao evroatlanstki put Makedonije čije rukovodstvo želi da istoimenu zemlju uvede u NATO i Evropsku Uniju. 

ASTRO GLOBAL: SIRIJA JE U VELIKOJ OPASNOSTI, ŠTA ĆE DA SE DEŠAVA U DANIMA KOJI DOLAZE?

Nakon što je na kraju 2017. godine predsednik Rusije Vladimir Putin objavio da su teroristi „Islamske države“ poraženi u Siriji zahvaljujući zajedničkom dejstvovanju sirijske i ruske armije, zapadni centri moći su sa velikim ogorčenjem primili tu vest. Od tada ne miruju satanske sile zla koje kuju razne podvale i akcije koje su usmerene protiv sirijskog predsednika Bašara El Asada i Sirije u celini ali i protiv Rusije koja snažno brani svog saveznika u tom delu sveta.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: RUSIJA JE MAGIJSKI NAPADNUTA!

Rusija više nije slaba kao devedesetih godina prošlog veka. Rusija nije na kolenima. Ruska Federacija se nije smanjila, naprotiv postala je veća i jača. Rusija ne ispunjava zahteve zapadnih centara moći i ne klanja se stvaraocima Novog svetskog poretka. Rusija nikoga ne napada, Rusija se brani. U istoimenoj zemlji došlo je do ekspanzije pravoslavne duhovnosti koja je i doprinela jačanju države.

ZBOG ULASKA U SATANSKI NATO, ZAPLAKAĆE I ZAŽALIĆE NARODI MAKEDONIJE I CRNE GORE

Svedoci smo sve veće nervoze zapadnih centara moći i obaveštajnih hordi zla kojima se žuri da pod svoju kontrolu stave i Makedoniju koja prolazi kroz jednu od najtežih kriza od svog postojanja. Stoga se sve snažnije radi na ubrzanom putu istoimene zemlje u satanski NATO pakt.

PREDIKCIJE VIDOVNJAKA EDGARA KAJSA ZA AMERIKU I RUSIJU

Edgar Kajs je najpoznatiji američki vidovnjak, koji je imao sposobnost da u dubokom snu ili samopsihozi predvidi mnoga dešavanja na našoj planeti, kao što su dva svetska rata, mnoge događaje u Americi poput smrti dvojice predsednika ali je dao i neke korisne informacije i savete za dobrobit svih ljudi na planeti.

PROGNOZA VELIMIRA REMIĆA ZA SRBIJU, REGION I SVET U 2018. GODINI

Jedan od najpoznatijih srpskih prognostičara Mundane astrologije i autor knjiga "Rađanje novog sveta" i "Ruka spasa" Velimir Remić u ekskluzivnom razgovoru za "Kurir" otkrio je kakva će da bude 2018. godina za Srbiju i svet. Prema njegovim rečima naša zemlja konačno izlazi iz mračnog tunela i sigurnim koracima ide ka svetloj budućnosti u kojoj će sve više da bude povezana sa zemljama Evroazijske unije. Dodatno naoružavanje Srbije doprineće da naša država postane balkanska supersila.