KOSMIČKA ČAROLIJA: TRIGON VENERE I JUPITERA DONOSI RADOST I LJUBAV


Horoskop otkriva da nas 3. juna očekuje predivan trigon Venere i Jupitera - donosi nam lakoću, novu ljubav i neverovatnu harizmu!

Trigon Venere i Jupitera predstavlja jedan od najsrećnijih aspekata u astrologiji, a 3. juna baš on kuca na vrata naše sudbine i njegova energija uticaće na nas u narednih par dana. Ovaj trigon se javlja kako bi nam olakšao život, pomogao nam da rešimo neke nesporazume izazove, umanjio poteškoće, ali i doneo energiju ljubavi u naš život. 

Sa lakoćom ćete pokazivati ljubav i naklonost, ali prvenstveno unaprediti ljubav prema sebi i samopoštovanje. U vašoj harizmatičnoj privlačnosti postoji istinska dubina.  Avanturistička i kreativna priroda čini vas izuzetno zabavnim i atraktivnim u ovim danima. Trigon venere i Jupitera prijaće posebno onima koji žele da uđu u novu romantičnu vezu, ali i parovima koji su pomalo "zaglavljeni" u monotoniji. Iskrenost je takođe još jedna vaša prednost.

U danima ovog aspekta imaćete pojačanu empatiju i želju da uradite nešto dobro i korisno za celu zajednicu. Ne bi bilo loše da se priključite nekim humanitarnim organizacijama za pomoć osetljivim grupama ili da se aktivirate na polju ekologije. Osim što na ovaj način činite nešto predivno za druge i celo okruženje, pa i čovečanstvo, ovo će vam doneti poseban mir i osećaj radosti. 

Kreativnost vam je jača strana i trebali biste imati dobar osećaj kada je reč o poslu. Sjajno se snalazite u timskom radu, a najviše uspeha i inspiracije u ovom periodu mogu imati ljudi koji se bave nekim vidom umetnosti. Očekuje vas period zabava, ljubavi i lepe energije - uživajte u harmoničnoj prirodi trigona Venere i Jupitera!

Izvor: Sensa