NAJVEĆE SVAĐALICE SE RAĐAJU U OVA 3 ZNAKA!


Neki horoskopski znakovi svoju ljutnji i bes iskazuju na otvoreniji način, a gotovo u svakom trenutku su spremi za raspravu. Imaju kratak fitilj i bez razmišljanja se upuštaju u prepirke. Prema rečima astrologa, u ova 3 znaka se rađaju najveće svađalice: 

Lav

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici ako im se zamerite. Čak i ako se stvar može rešiti mirnim putem, Lavovi će radije tražiti način da neslaganje pojačaju, pogotovo ako ste ih pogodili u slabu tačku. Ako sezamerite Lavu, male su šanse da ćete izađi ako pobedici iz te rasprave. Najbolji način da prekinete raspravu s Lavovima je izvinjenje i ubuduće izbegavanje teme koja ih iritira.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, a svađu će započeti istog momenata kada se vaše mišljenje razlikuje od njihovog. Mogu satima raspravljati i nikad neće priznati da nisu u pravu, jer su previše ponosi. Oni mogu u trenu da pronađu izgovor za svoje ponašanje, a savet astrologa je da odustanete od rasprave sa njima u startu, jer ih je nemoguće pobediti.

Škorpija

Razgovor sa Škorpijom može vrlo brzo eskalirati u epsku svađu, čak i pre nego što to shvatite. Ako ih samo malo "bocnete" u ranjivo mesto, oni su spremni da vam uzvrate salvom uvreda. Imajte na umu da oni nikad ne propuštaju priliku sa kažu nešto uvredljivo,zato je bolje ne zamerati im se. 

Autor: Stil/24.Hr